2M-IT Atk-päivillä osastolla B50

Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 22.-23.5.2018 2M-IT on mukana osastolla B50, tervetuloa keskustelemaan kanssamme!

Atk-päivien ohjelma on monipuolinen kokonaisuus, joka palvelee niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajien tarpeita. Molempina päivinä on paljon ajankohtaista ohjelmaa muun muassa maakuntien SOTE-toteutuksista ja yhteistyöhankkeista, robotiikasta, IoT-toteutuksista, kyberturvallisuudesta ja EU-tietosuoja-asetuksen vaikutuksista.

Keskiviikkona klo 8:30 lavalle nousevat myös 2M-IT:n tj Jari Nevalainen ja Olli Toivonen! Aiheena heillä on ”Maakunnan IT:n yhtenäistäminen – olemmeko valmiina 2020?”

Tule osastollemme juttelemaan kanssamme! Samalla pääset tutustumaan uuteen eSeinään, Sovelluspalveluihin ja näet myös, miten ePalvelut sekä elämän kestävät ict-ratkaisut helpottavat ammattilaisen ja kansalaisen elämää. Vierailemalla osastollamme pääset myös osallistumaan messuarvontaan, palkinnon tarjoaa Dustin.

Olemme paikalla Sinua varten, nähdään Jyväskylässä!