Suomalaisen työn liitto on myöntänyt Yhteiskunnallinen Yritys -merkin 2M-IT Oy:lle

24.6.2024 | Ajankohtaista

2M-IT Oy:lle myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki toimii osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

2M-IT Oy tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-ratkaisuja ja niiden tukea hyvinvointialueille. 2M-IT tarjoaa tuki-, ylläpito ja kehityspalveluja hyvinvointialueille, esimerkiksi perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon potilastietojärjestelmiin sekä sosiaalitoimen asiakastietojärjestelmiin.

 

Yhteiskunnallinen yritys

 

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen työn liiton myöntämä tunnustus auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

– Olen todella iloinen saadessamme käyttöoikeuden Yhteiskunnallinen yritys – merkin käyttöön. Yhteiskunnallinen yritys korostaa toiminnassaan vastuullisuutta ja avoimuutta. 2M-IT:n omissa arvoissa painottuu välittäminen, yhteisöllisyys sekä asiantuntemus. Merkki toimii nyt meille todisteena siitä, että tekemämme työ on toteutunut arjessa. Olemme panostaneet työssä viihtyvyyteen, työnhakijakokemukseen sekä työnantajamielikuvaan parin viimeisen vuoden ajan. Henkilökuntamme on joukko kovaa ammattitaitoa yhdistettynä välittämiseen. Rekrytointihaastatteluissa puolestaan esiin nousee hyvin monella halu päästä tekemään vaikuttavaa työtä. Sitä 2M IT:n timanttiset osaajat ovat – yhteiskunnallisesti vaikuttavan työn tekijöitä, 2M-IT:n rekrytointivastaava Johanna Vihervirta sanoo.

– 2M-IT Oy:n ratkaisut sosiaali- ja terveys­palveluihin tuottavat hyvinvointia ihmisille. 2M-IT:n kantama yhteiskunnallista vastuu edellyttää kustannustehokkaiden palveluiden tuottamista, vastuullisten julkisten hankintojen tekemistä sekä vuoropuhelun rakentamista omistajien, kumppaneiden ja päättäjien kanssa, kertoo markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen työn liitosta.

Lisätietoja

Sari Rasi, henkilöstöjohtaja, 2M-IT Oy, sari.rasi@2m-it.fi, +358442231920

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen työn liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, +358406748773

 

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi

Suomalaisen työn liiton päätehtävä on pitää huolta siitä, että suomalainen työ ja siitä syntyvä hyvä huomataan. Liitto hallinnoi Avainlippu-, Design from Finland ja Yhteiskunnallinen Yritys -merkkejä ja toimii kotimaisen työn asiantuntijuutta ja työpositiivisuutta edistävänä äänenä. www.suomalainentyo.fi