Sivuotsikko

Donec cursus, felis vel posuere vestibulum, nibh risus luctus ante, et gravida neque tortor eu odio. Sed convallis ultrices tellus, vel tristique risus ultricies vel.

Hello world!

Toinen otsikko

Donec cursus, felis vel posuere vestibulum, nibh risus luctus ante, et gravida neque tortor eu odio. Sed convallis ultrices tellus, vel tristique risus ultricies vel.

He rakentelivat satimia, loukkuja, ansaita ja teerentarhoja surmaksi linnuille ja jäniksille.

Sisältö

Alaotsikko

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ym­päristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pellot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräinen vilja. Peltojen alla on niittu, apilaäyräinen, halkileikkaama monipolvisen ojan; ja runsaasti antoi se heiniä, ennenkuin joutui laitumeksi kylän karjalle. Muutoin on talolla avaria metsiä, soita ja erämaita, jotka, tämän tilustan ensimmäisen perustajan oivallisen toiminnan kautta, olivat langenneet sille osaksi jo ison jaon käydessä entisinä aikoina. Silloinpa Jukolan isäntä, pitäen enemmän huolta jälkeentulevainsa edusta kuin omasta parhaastansa, otti vastaan osaksensa kulon polttaman metsän ja sai sillä keinolla seitsemän vertaa enemmän kuin toiset naapurinsa.

Hello world!

Alaotsikko

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri. Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta. Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt. Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin. Tämä jälkimmäinen etu ja kunnia on Tuomaan, joka oikein on kuuluisa hartioittensa levyyden tähden.

Yhden palstan sisältö

Heidän isäänsä, joka oli ankaran innokas metsämies, kohtasi hänen parhaassa iässään äkisti surma, kun hän tappeli äkeän karhun kanssa. Molemmat silloin, niin metsän kontio kuin mies, löyttiin kuolleina, toinen toisensa rinnalla maaten verisellä tanterella. Pahoin oli mies haavoitettu, mutta pedonkin sekä kurkku että kylki nähtiin puukon viiltämänä ja hänen rintansa kiväärin tuiman luodin lävistämänä. Niin lopetti päivänsä roteva mies, joka oli kaatanut enemmän kuin viisikymmentä karhua. ­ Mutta näiden metsäretkiensä kautta löi hän laimin työn ja toimen talossansa, joka vähitellen, ilman esimiehen johtoa, joutui rappiolle.

Täysleveä video

Haitari

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri. Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta. Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt.

Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin. Tämä jälkimmäinen etu ja kunnia on Tuomaan, joka oikein on kuuluisa hartioittensa levyyden tähden. Omituisuus, joka heitä kaikkia yhteisesti merkitsee, on heidän ruskea ihonsa ja kankea, hampunkarvainen tukkansa, jonka karheus etenkin Juhanilla on silmään pistävä.

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri. Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta. Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt.

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ym­päristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pellot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräinen vilja. Peltojen alla on niittu, apilaäyräinen, halkileikkaama monipolvisen ojan; ja runsaasti antoi se heiniä, ennenkuin joutui laitumeksi kylän karjalle. Muutoin on talolla avaria metsiä, soita ja erämaita, jotka, tämän tilustan ensimmäisen perustajan oivallisen toiminnan kautta, olivat langenneet sille osaksi jo ison jaon käydessä entisinä aikoina.

Silloinpa Jukolan isäntä, pitäen enemmän huolta jälkeentulevainsa edusta kuin omasta parhaastansa, otti vastaan osaksensa kulon polttaman metsän ja sai sillä keinolla seitsemän vertaa enemmän kuin toiset naapurinsa. Mutta kaikki kulovalkean jäljet olivat jo kadonneet hänen piiristänsä ja tuuhea metsä kasvanut sijaan. – Ja tämä on niiden seitsemän veljen koto, joiden elämänvaiheita tässä nyt käyn kertoilemaan.

Kolme palstaa

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää. Sen läheisin ym­päristö on kivinen tanner, mutta alempana alkaa pellot, joissa, ennenkuin talo oli häviöön mennyt, aaltoili teräinen vilja. Peltojen alla on niittu, apilaäyräinen, halkileikkaama monipolvisen ojan; ja runsaasti antoi se heiniä, ennenkuin joutui laitumeksi kylän karjalle.

Muutoin on talolla avaria metsiä, soita ja erämaita, jotka, tämän tilustan ensimmäisen perustajan oivallisen toiminnan kautta, olivat langenneet sille osaksi jo ison jaon käydessä entisinä aikoina. Silloinpa Jukolan isäntä, pitäen enemmän huolta jälkeentulevainsa edusta kuin omasta parhaastansa, otti vastaan osaksensa kulon polttaman metsän ja sai sillä keinolla seitsemän vertaa enemmän kuin toiset naapurinsa.

Henkilöesittely

Matti
Meikäläinen

Jukolan talo, eteläisessä Hämeessä, seisoo erään mäen pohjoisella rinteellä, liki Toukolan kylää.

Juhani
Jukola

Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta.

Jari
Nevalainen

Antti
Ailio

Arto
Kilkku

Satu
Ylisiurua-Hemminki

Liiketoimintajohtaja, Hankinta- ja käyttöönottopalvelut
+358 50 390 2417
satu.ylisiurua-hemminki@2m-it.fi

Sari
Rasi

Marko
Ranta

Liiketoimintajohtaja, Tietotekniikkapalvelut
+358 40 552 8000
marko.ranta@2m-it.fi

Arto
Lehtokari

Liiketoimintajohtaja, Ratkaisupalvelut
+358 50 412 9311
arto.lehtokari@2m-it.fi

Kati
Pöllänen

Liiketoimintajohtaja, Sovelluspalvelut
+358 44 223 1562
kati.pollanen@2m-it.fi

Jarkko
Krannila

Taina
Mielismäki-Valli

Johanna
Uotinen

Rekrytointi

Lähetäthän rekrytointiin liittyvät kysymykset osoitteeseen: rekry@2m-it.fi

Nostokortit

Kortin otsikko

Mutta kaikki kulovalkean jäljet olivat jo kadonneet hänen piiristänsä ja tuuhea metsä kasvanut sijaan.

Hello world!

Toinen otsikko

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero.

Jyväskylä

2M-IT Oy
Ohjelmakaari 10, 2. krs
40500 Jyväskylä

Kotka

2M-IT Oy
Keskuskatu 10, 2.krs (Kauppakeskus Pasaati)
48100 Kotka​

Kouvola

2M-IT Oy
Kauppamiehenkatu 4, 2. krs
45100 Kouvola

Lahti

2M-IT Oy
Askonkatu 9 C 3. krs
15100 Lahti

Lappeenranta

2M-IT Oy
Lauritsalantie 1
53600 Lappeenranta

Mikkeli

2M-IT Oy
Sammonkatu 12
50130 Mikkeli

Oulu

2M-IT Oy / Kiila Business Park
Kiilakiventie 1, 7.krs
90250 Oulu

Pietarsaari

2M-IT Oy
Kauppiaankatu 10, 5.krs
68600 Pietarsaari

Pietarsaari

2M-IT Oy
Pohjanlahdentie 1
68600 Pietarsaari

Pori

2M-IT Oy / Satakunnan keskussairaala
Sairaalantie 3
28500 Pori

Pori

2M-IT Oy
Pohjoisranta 11 F
28100 Pori

Salo

2M-IT Oy
Turuntie 6, 2.krs
24100 Salo

Savonlinna

2M-IT Oy
Keskussairaalantie 6 F1/12
57120 Savonlinna

Turku

2M-IT Oy
Joukahaisenkatu 9 B, 7.krs
20520 Turku

Vaasa

2M-IT Oy
Hietalahdenkatu 2-4
65100 Vaasa

Vaasa

2M-IT Oy
Alatori 1
65100 Vaasa

Lomake Sisältö-lohkolla

Ota yhteyttä

Anna meille palautetta

Anna meille palautetta

Palautteesi on meille tärkeä. Palautteen perusteella pyrimme kehittämään palveluitamme ja tuotteitamme entistä paremmiksi.

Huomioithan ystävällisesti, että tätä lomaketta ei ole tarkoitettu palvelupyyntöjen tai arkaluontoisten terveys- ja sosiaalitietojen lähettämiseen.

Hyväksyntä

Työpaikat

Järjestelmäasiantuntija, Oracle DBA

Haemme kasvavaan organisaatioomme Konesalipalvelut -yksikköön Oracle tietokanta-asiantuntijaa. Vastuualueisiimme kuuluu mm. virtualisointiympäristöjen ja tietokantojen ylläpito ja kehitys sekä niiden päälle rakennettujen moninaisten palveluiden tuottaminen asiakkaillemme.

Oracle tietokanta-asiantuntijan tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla osaamista ja aik...

Lue lisää

Pelastustoimen palveluiden kehittämispäällikkö

2M-IT on useiden hyvinvointialueiden yhteinen ICT -palveluntuottaja. Kannamme yhteiskuntavastuumme julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita ICT -palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten välillä.

Yhtiömme on vastuuntuntoinen hyvinvointialueiden kehittäjäkumppani, joka ...

Lue lisää

Service desk Avoin hakemus

Tehtäisiinkö yhdessä jotain merkityksellistä?

2M-It on mukana rakentamasta huomisen hyvinvointia ja vahvasti osana hyvinvointialuemuutoksen toteuttamisessa. Tarvitsemme jatkuvasti vahvistuksia Tukipalveluiden yksikköömme. Sovellusasiantuntijana Service Deskissämme pääset työskentelemään merkityksellisten asioiden parissa.

Sevice Desk on yksi toimintamme arv...

Lue lisää

Tietoliikenneasiantuntija

Olemme sote-toimialan tuntija, visionääri ja tukipiste. Kehitämme ratkaisuja sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseksi, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. Kannamme yhteiskuntavastuumme julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten...

Lue lisää

Avoin hakemus

Tehdäänkö yhdessä jotain, millä on oikeasti merkitystä? Sinulta saattaa löytyä sellaista osaamisen supervoimaa, jota pääset hyödyntämään täällä sote ict:n taustavoimissa. Työkavereiksesi meiltä saat reilun 800 muuta huikeaa osaajaa.

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri asiantuntijatehtävissä. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-a...

Lue lisää

Asiakastarinanostot

Osaamiskeskus-malli varmistaa korkeatasoisen ICT-asiantuntemuksen hyvinvointialueen käyttöön

2M-IT:n luoma osaamiskeskus takaa Pohjanmaan hyvinvointialueelle aina tarvittavat resurssit

28.9.2023

Kompetenscentrummodellen säkerställer högklassig IKT-sakkunskap till välfärdsområdets förfogande

Det kompetenscentrum som skapats av 2M-IT garanterar att Österbottens välfärdsområde alltid har

Tiivis työpari-työskentely lisäsi ymmärrystä ja toi sujuvuutta ICT-muutoshankkeeseen

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen mittavassa ICT-muutoshankkeessa luotiin uusi toimintamalli

22.9.2023

Nostobannerit

Ajankohtaisnostot A

9.4.2024 | Ajankohtaista

Olemme mukana Ilmasto-ohjelmassa 2024!

2M-IT Oy on valittu mukaan Keskuskauppakamarin ylläpitämään Ilmasto-ohjelmaan vuodelle 2024.

Lue lisää

Ajankohtaisnostot B

9.4.2024 | Ajankohtaista

Olemme mukana Ilmasto-ohjelmassa 2024!

2M-IT Oy on valittu mukaan Keskuskauppakamarin ylläpitämään Ilmasto-ohjelmaan vuodelle 2024.

Lue lisää

4.4.2024 | Ajankohtaista

Tutustu uuteen esitteeseemme – Utforska vår nya broschyr!

På svenska nedan. Julkaisimme juuri yhteistyössä JS Suomen kanssa uuden yritysesitteen

Lue lisää

20.3.2024 | Ajankohtaista

Yhtenäiset asiakas- ja potilastietojärjestelmät mahdollistavat yhdenvertaiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut Varsinais-Suomen hyvinvointialueella

Varsinais-Suomen hyvinvointialue ottaa käyttöön yhtenäiset tietojärjestelmät sosiaalihuollon

Lue lisää

5.3.2024 | Ajankohtaista

Yhtenäinen potilastietojärjestelmä mahdollistaa yhdenvertaiset ja sujuvat palvelut Satakunnan hyvinvointialueella

Asukkaille tarjottavia terveydenhuollon palveluita voidaan jatkossa tarjota yhdenvertaisesti

Lue lisää

26.2.2024 | Ajankohtaista

Toimivat tilat tukevat kohtaamisia ja erilaisia työtapoja  

2M-IT:llä on käytössä hybridityön malli, joka yhdistää päätyöpaikalla tehtävää

Lue lisää

19.2.2024 | Ajankohtaista

Uusi alusta mahdollistaa digitaalisten asiointipalveluiden laajentamisen Satakunnan ja Varsinais-Suomen hyvinvointialueilla

Asukkaille tarjottavia, ajasta ja paikasta riippumattomia digitaalisia asiointipalveluita

Lue lisää

16.2.2024 | Tapahtumat

2M-IT osallistui kansalliseen terveydenhuollon kyberharjoitukseen Jyväskylässä 6.–10.11.2023

Terveydenhuollon kansallinen kyberharjoitus (KYHA) järjestettiin Jyväskylän ammattikorkeakoulun

Lue lisää

31.1.2024 | Ajankohtaista

2M-IT:lle on myönnetty Future Workplaces -sertifikaatti

Olemme erittäin ylpeitä saadessamme kertoa, että 2M-IT:lle myönnettiin Future Workplaces

Lue lisää

29.1.2024 | Blogi

2M-IT:n dynaaminen projektitoimisto tukee muuttuvassa toimintaympäristössä

2M-IT:n projektitoimisto auttaa projektipäälliköitä projektin valmistelussa, suunnittelussa,

Lue lisää

25.1.2024 | Ajankohtaista

Hyvää Tietosuojapäivää 2024!

Kansainvälistä tietosuojapäivää (Privacy Day, Euroopassa Data Protection Day) vietetään 28.

Lue lisää

22.12.2023 | Ajankohtaista

Uusi jakso Sujuvaa Sotea -podcastista on julkaistu

Sujuvaa Sotea -podcastin kuudennen jakson aiheena on: 2M-IT auttaa asiakkaitaan tarjoamaan sujuvaa

Lue lisää

11.10.2023 | Ajankohtaista

En gemensam aktör ger välfärdsområdena kunnande vid stora systemförnyelser

2M-IT erbjuder sina kunder kunskap, kontinuitet och trygghet när det gäller förnyande av system.

Lue lisää

11.10.2023 | Ajankohtaista

Yhteinen toimija tuo hyvinvointialueille osaamista suuriin järjestelmäuudistuksiin

2M-IT tarjoaa asiakkaidensa järjestelmäuudistuksiin osaamista, jatkuvuutta ja turvaa. Viimeisen

Lue lisää

9.10.2023 | Ajankohtaista

Kokonaisarkkitehtuurityön pitää uudistua

Suomessa tarvitaan kansallisesti yhteneväistä ja koordinoitua kokonaisarkkitehtuurityötä.

Lue lisää

28.9.2023 | Asiakastarinat

Osaamiskeskus-malli varmistaa korkeatasoisen ICT-asiantuntemuksen hyvinvointialueen käyttöön

2M-IT:n luoma osaamiskeskus takaa Pohjanmaan hyvinvointialueelle aina tarvittavat resurssit

Lue lisää

28.9.2023 | Asiakastarinat

Kompetenscentrummodellen säkerställer högklassig IKT-sakkunskap till välfärdsområdets förfogande

Det kompetenscentrum som skapats av 2M-IT garanterar att Österbottens välfärdsområde alltid har

Lue lisää

22.9.2023 | Asiakastarinat

Tiivis työpari-työskentely lisäsi ymmärrystä ja toi sujuvuutta ICT-muutoshankkeeseen

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen mittavassa ICT-muutoshankkeessa luotiin uusi toimintamalli

Lue lisää

15.8.2023 | Ajankohtaista

Teknologia ratkaisee hopeisen siirtymän

Ratkaisut ikäihmisten turvalliseen kotona asumiseen ovat jo olemassa. Digitalisaatio, datan ja

Lue lisää

22.6.2023 | Ajankohtaista

Tervetuloa keskustelemaan kanssamme SuomiAreenaan, kansalaistoripaikalle 19!

Hyvinvointialueet ovat aloittaneet toimintansa tänä vuonna. Minkälaisia ratkaisuja alueet

Lue lisää

25.5.2023 | Ajankohtaista

Sujuvaa sotea -podcast Spotifyssä ja Youtubessa

Sujuvaa Sotea -podcastissa puhutaan sujuvasti sotea ja keskustellaan aiheista, joiden avulla

Lue lisää

19.5.2023 | Ajankohtaista

2M-IT tekee vaikuttavia asiakas- ja potilastietojärjestelmähankintoja

Asiakas- ja potilastietojärjestelmät (APTJ) ovat välttämätön osa hyvinvointialueiden arkea.

Lue lisää

19.5.2023 | Ajankohtaista

2M-IT on mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivillä 22.–24.5.2023 Turun Messukeskuksessa

Tervetuloa tutustumaan 2M-IT:n palveluihin osastolle 220! Osastollamme tutustut Kyberturva- ja

Lue lisää

19.5.2023 | Ajankohtaista

2M-IT Oy:n sovelluspalveluiden ja tietotekniikkapalveluiden organisaatiomuutos on astunut voimaan 1.4.2023

Hyvinvointialueiden muodostumisen myötä 2M-IT:n organisaatiorakennetta on päivitetty palvelemaan

Lue lisää

3.5.2023 | Uutiset

2M-IT jatkaa yhteistyötä Johannes ”Hatsolo” Hattusen kanssa

    Meillä oli ilo saada Johannes ”Hatsolo” Hattunen esiintymään viime keväänä

Lue lisää

23.2.2023 | Uutiset

Anu Hyppänen ja Kati Mäki ovat mukana 2M-IT:n johtoryhmässä henkilöstön edustajina

2M-IT:n henkilöstön hallintoedustajat Anu Hyppänen ja Kati Mäki ovat osallistuneet johtoryhmän

Lue lisää

11.2.2023 | Uutiset

Kansainvälinen päivä tytöille ja naisille tieteen ja teknologian parissa 11.2.2023

Lauantaina 11.2.2023 vietetään kansainvälistä päivää tytöille ja naisille tieteen ja

Lue lisää

28.12.2022 | Uutiset

2M-IT:n Service Deskiin on rekrytoitu työvoimaa hyvinvointialuemuutoksen tukemiseksi oppilaitosyhteistyön avulla   

2M-IT:n Service Desk -tiimien koko on lähes kaksinkertaistunut loppuvuoden aikana. ”Rekrytointi

Lue lisää

19.12.2022 | Uutiset

Reilu kahden vuoden prosessi saatiin onnistuneesti maaliin – 2M-IT sai arvostetun ISO/IEC 27001:2013-sertifikaatin

2M-IT:n toimistoilla nähtiin marraskuun alussa tyytyväisyyttään myhäileviä työntekijöitä.

Lue lisää

9.11.2022 | Uutiset

2M-IT:n strategiasta on julkaistu video

2M-IT:n strategiasta tuotettu video kertoo 2M-IT:stä, yrityksen toiminnasta ja strategisista

Lue lisää

23.9.2022 | Tiedote

Hankinta- ja käyttöönottopalvelut -liiketoiminta vahvistamaan 2M-IT:n palveluita

2M-IT perustaa uuden Hankinta- ja käyttöönottopalvelut -liiketoiminnan 1.10.2022. Uusi

Lue lisää

24.3.2022 | Blogi

Sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnanohjauksella tehostetaan ja lisätään sote-palveluiden vaikuttavuutta

VIDEO: Mitä toiminnanohjaus tarkoittaa valmistavassa teollisuudessa? Toiminnanohjausta on

Lue lisää

10.3.2022 | Pata-ratkaisu

PATA-hankkeessa kehitetään maailmanluokan palveluratkaisu julkiseen sosiaali- ja terveydenhuoltoon

2M-IT tekee julkiselle sosiaali- ja terveydenhuollon sektorille isoa digiloikkaa PATA-hankkeessa,

Lue lisää

1.2.2022 | Tiedote

2M-IT:n palveluhintoja laskettiin pysyvästi omistaja-asiakkaille 1.1.2022

2M-IT Oy on laskenut asiakkailleen tarjoamiensa palveluiden hintoja vuodenvaihteessa.

Lue lisää

12.1.2022 | Tiedote

Case: Tyks Majakkasairaalan ICT-projekti

2M-IT on ollut mukana Varsinais-Suomen maakunnan mittavimmassa rakennushankkeessa, kun Turun

Lue lisää

15.10.2021 | Uutiset

2M-IT:lle myönnettiin ISO9001- ja ISO/IEC 2000-1-sertifikaatit seuraavaksi kolmivuotiskaudeksi

Kiwa Inspecta myönsi 2M-IT:n palvelunhallinnan johtamisjärjestelmälle IT-palvelunhallinnan

Lue lisää

8.10.2021 | Uutiset

IM- ja MIM-managerit vahvistavat timanttista asiakaspalvelutiimiämme palvelun- ja häiriönhallinnassa

2M-IT Oy on mukana Wakaru Asiakaspalveluverkoston koordinoimalla asiakaspalveluviikolla

Lue lisää

30.9.2021 | Blogi

2M-IT on yhdessä enemmän

Kansalaisia palvelevat sote-ammattilaiset tarvitsevat tärkeään työhönsä monenlaisia ICT

Lue lisää

27.9.2021 | Uutiset

Tietojohtaminen mahdollistaa sote-uudistuksen

Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestäminen siirtyy kunnilta uusille

Lue lisää

24.2.2021 | Pata-ratkaisu

Asiakaspalvelu on soten ratkaisu

Yksikönpäällikkömme Arttu Perttula kertoi Pata-hankkeesta Helsingin Sanomien

Lue lisää

19.1.2021 | Uutiset

Digipatologia mullistaa patologien työn

Digipatologia tehostaa ja automatisoi perusnäytteiden tutkimista ja vapauttaa patologien pienen

Lue lisää

14.9.2020 | Uutiset

Miksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan käyttäjien identiteettien hallinta on tärkeää?

Onko potilaiden henkilötiedot ja organisaatiosi maine turvassa? Tietoturva ja käyttöoikeuksien

Lue lisää

28.6.2020 | Uutiset

Ketju-koronasovelluksen pilotti Vaasassa tuotti oppeja kaikkien suomalaisten hyödyksi

Vaasan keskussairaalassa toteutettu pilottihanke oli ripeän kokeilemisen ja keskenään erilaisten

Lue lisää

17.6.2020 | Uutiset

Ohjelmistorobotiikka lisää kustannustehokkuutta Satasairaalassa

Satakunnan sairaanhoitopiirissä on hyödynnetty ohjelmistorobotiikkaa logistiikka- ja

Lue lisää

10.6.2020 | Tiedote

Turun kaupunki tiivistää yhteistyötä 2M-IT:n kanssa

Hyvinvointitoimialan asiakas- ja potilastietojärjestelmien tuki, kehittäminen sekä

Lue lisää

27.5.2020 | Uutiset

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä otetaan käyttöön sähköinen erikoissairaanhoidon ajanvarausjärjestelmä

Uudessa ajanvarausjärjestelmässä pystyy itse varaamaan, siirtämään tai perumaan radiologian

Lue lisää

15.5.2020 | Tiedote

Pilottihanke käynnistyy Etelä-Karjalassa: Voisivatko robottipuhelut tukea koronajäljitystä?

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri (Eksote) selvittää, miten terveydenhuoltojärjestelmän

Lue lisää

28.4.2020 | Blogi

Pata-toimintamallin oikea hetki on nyt

Pata-toimintamallin tavoitteena on keskittää ja tehostaa asiakkaan hoidon ja tuen tarpeen

Lue lisää

16.4.2020 | Blogi

Pata-asiakaspalvelukeskus tehostaa sote-ammattilaisten työtä

Pata-asiakaspalvelukeskus on toimintamalli, joka keskittää ja tehostaa asiakkaan hoidon ja tuen

Lue lisää

2.4.2020 | Blogi

Pata-ratkaisu syntyy asiakkaiden toiveesta

Palvelun tarvearviointi ja palveluun ohjaus -ratkaisun (Pata) teknologiat mahdollistavat

Lue lisää

4.3.2020 | Blogi

Tietojärjestelmien yhtenäistäminen organisaatiomuutoksessa vaatii hyvää ennakkosuunnittelua

Yhteiskunnassa tarvittavat rakennemuutokset edellyttävät julkishallinnon (valtio, kunnat,

Lue lisää

30.1.2020 | Uutiset

ISO 13485:2016 -sertifikaatti edistää tiedonhallinnan suunnittelu- ja tuotekehityspalvelujen tarjontaa sosiaali- ja terveydenhuollon sektorille

2019 syksyn aikana toteutettiin 2M-IT:n palvelunhallinnan johtamisjärjestelmän laajennus. 2M-IT:n

Lue lisää

4.12.2019 | Uutiset

Onnea Suomi 102 vuotta!

Suomi täyttää 102 vuotta perjantaina 6.12.2019. Yhteiskuntamme elää voimakasta uudistumisen

Lue lisää

24.10.2018 | Uutiset

Miten laatujärjestelmä näkyy 2M-IT:llä?

Lokakuun 2018 alussa Kiwa Inspecta myönsi 2M-IT:n palvelunhallinnan johtamisjärjestelmälle

Lue lisää

4.10.2018 | Uutiset

2M-IT:lle myönnettiin IT-palvelunhallinta, ISO/IEC 20000-1 ja Laatu, ISO 9001 -sertifikaatit

Kiwa Inspecta on myöntänyt 2M-IT:n palvelunhallinnan johtamisjärjestelmälle

Lue lisää

Ikoniluettelo kortit

Henkilö

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri.

Työkalupakki

Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta.

Lapio

Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt. Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin.

Lukko

Tämä jälkimmäinen etu ja kunnia on Tuomaan, joka oikein on kuuluisa hartioittensa levyyden tähden. Omituisuus, joka heitä kaikkia yhteisesti merkitsee, on heidän ruskea ihonsa ja kankea, hampunkarvainen tukkansa, jonka karheus etenkin Juhanilla on silmään pistävä.

Ikoniluettelo lista

Raketti

Veljesten nimet vanhimmasta nuorimpaan ovat: Juhani, Tuomas, Aapo, Simeoni, Timo, Lauri ja Eero. Ovat heistä Tuomas ja Aapo kaksoispari ja samoin Timo ja Lauri.

Sydän

Juhanin, vanhimman veljen, ikä on kaksikymmentä ja viisi vuotta, mutta Eero, nuorin heistä, on tuskin nähnyt kahdeksantoista auringon kierrosta.

Tähti

Ruumiin vartalo heillä on tukeva ja harteva, pituus kohtalainen, paitsi Eeron, joka vielä on kovin lyhyt. Pisin heistä kaikista on Aapo, ehkä ei suinkaan hartevin.

Timantti

Tämä jälkimmäinen etu ja kunnia on Tuomaan, joka oikein on kuuluisa hartioittensa levyyden tähden. Omituisuus, joka heitä kaikkia yhteisesti merkitsee, on heidän ruskea ihonsa ja kankea, hampunkarvainen tukkansa, jonka karheus etenkin Juhanilla on silmään pistävä.