Meillä on ihan älyttömän hyvä porukka täällä, sanoo 2M-IT:n asiantuntija Siru

2M-IT:n asiantuntija arjessa -videosarjassa neljä osaavaa asiantuntijaamme kertoo työpäivästään 2M-IT:llä. Yksi heistä on sovellusasiantuntija Siru Turkki. Ennen kuin Siru tuli töihin 2M-IT:lle kaksi vuotta sitten, hän toimi lähihoitajana kotihoidossa 

– Työpäiväni 2M-IT:llä ovat erilaisia riippuen siitä, minkälaisessa roolissa toimin. Puhelintuessa autamme sovellusten käytössä asiakkaitamme, jotka toimivat esimerkiksi hoitajina tai lääkäreinä sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Lisäksi teen käyttäjätunnushallintaa sekä toimin kotihoidon asiantuntijana ja ratkaisen tukipyyntöjä, Siru kertoo. 

Sirun mielestä parasta työssään on ihmisten auttaminen. 

– Itselle tulee hyvä mieli, kun saan autettua asiakasta puhelimessa nopeasti, ja hän pääsee jatkamaan omaa työtään potilaiden kanssa. 

Etäpäivät ovat 2M-IT:llä mahdollisia, mutta Siru tulee toimistolle mielellään hauskojen työtovereiden ja mukavan ilmapiirin vuoksi. Lisäksi 2M-IT:llä työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä itse ja kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan. Työnantaja tukee uuden oppimisessa.

– Työtovereilta voi aina kysyä apua, itse kun tulin tänne töihin, niin en oikeastaan osannut paljoakaan nykyisistä työtehtävistäni. Opin asioita työn kautta ja koska työkaverit auttoivat ja opettivat minua. Töihin tulen aina todella mielelläni, koska meillä on ihan älyttömän hyvä porukka täällä! 

 Katso video, jossa Siru kertoo työstään 2M-IT:llä >>