Työssäoppimispaikkojen tilaaminen ja vahvistaminen Turun kaupungin hyvinvointitoimialalta ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriltä

Sekä hyvinvointitoimialalla että VSSHP:ssä opiskelijoita pyydetään hankkimaan VRK-kortti ennen työssäoppimisjakson alkua. VRK-korttien hankintaprosessiin liittyvän tiedonkulun turvaamiseksi työssäoppimispaikkojen tilaamiseen on Excel-pohja, jota voidaan käyttää koko työssäoppimispaikkojen tilaus-vahvistusprosessin ajan. Excel-pohja löytyy alla olevasta linkistä.

Työssäoppimispaikan vahvistamisen jälkeen tai muutoksissa oppilaitoksen edustaja lähettää ao. Excel-taulukon opiskelijoiden nimillä organisaation vastuuhenkilölle ja 2M-IT:lle osoitteeseen vrk@2m-it.fi opiskelijoiden VRK-korttien hankintaprosessia varten. 2M-IT toimii opiskelijoiden VRK-korttien toimittajana.

Työssäoppimispaikkojen vahvistaminen tapahtuu koulutussopimuksen mukaisesti.

Vastuuhenkilöt:

VSSHP

TYKS Turunmaan sairaala, TYKS Vakka-Suomen sairaala, TYKS Loimaan sairaala, TYKS Salon sairaala, Psykiatria, EPLL: Minna Kummunsalo

Välinehuolto: Tanja Lehtinen (koska välinehuollon opiskelijoille ei hankita VRK-korttia, Excel-taulukkoa ei tarvitse lähettää 2M-IT:lle)

Hyvinvointitoimiala

Hyvinvointitoimialan hallinto: Minna Ylönen

Lataa excel: Työssäoppimispaikkojen tilaus-vahvistusprosessi >>