2M-IT järjestää omistaja-asiakkailleen esittelyjä erilaisista sosiaali- ja terveyspalveluiden tietoteknisiin ratkaisuihin liittyvistä teemoista. Esittelyissä keskustelevat vaihtuvat vieraat sekä 2M-IT:n omat asiantuntijat.

Muista myös tilata uutiskirjeemme, jossa kerromme tulevista webinaareista.


Ratkaisut sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseksi -esittelysarja

Sarjassa kerromme ICT-ratkaisuistamme, jotka helpottavat aidosti sote-ammattilaisten päivittäistä työtä. Asiakkaamme saavat hyvinvointia tuottavia järjestelmiä ja palveluita, jotka ovat tarkoituksenmukaisia ja kustannustehokkaita.

Esittelyt pidetään joka toinen tiistai klo 9.00-9.45.

Esittelyt järjestetään Teams -kokouksena. Kokouskutsut ja tarkempi sisältö kuhunkin esittelyyn lähetetään esittelyä edeltävällä viikolla erillisenä sähköpostikutsuna. Osallistujat voivat lähettää kysymyksiä esittelyn aikana chatin kautta. Esittelyjen jälkeen materiaalit jaetaan osallistujille sähköpostilla ja ne ovat ladattavissa tällä sivulla.

Jos haluat lisätietoa esittelyistä ja palveluistamme, ota yhteyttä omaan asiakkuusvastaavaan tai laita viestiä myynti@2m-it.fi

Tulevat webinaarit

2M-IT:n konsulttipalvelut toiminnan muutoksen tukena, asiakastarina Eksoten Ketju-pilotti

8.12.2020 klo 9.00-9.45

Ketkä ovat mukana keskustelemassa?

Olli Kinnunen, ratkaisumyynti, 2M-IT
Marko Kaukonen, johtava konsultti, 2M-IT
Katri Länsivuori, konsultti, 2M-IT


Webinaarimateriaalit

Katso aikaisempien webinaariemme materiaalit silloin, kun sinulle sopii.

2M-IT:n palvelut: käyttövaltuushallinta (KVH/IDM) –automaatiota avuksi tunnushallintaan

15.9.2020 klo 9.00-9.45

2M-IT:n käyttövaltuushallintapalvelu on integroitu ratkaisu identiteettien ja käyttäjäoikeuksien turvalliseen hallintaan
automaattisesti kaikkiin julkishallinnon erityistarpeisiin (sisäiset käyttäjät, ulkoiset käyttäjät, kumppanit, alihankkijat). Palvelu mahdollistaa täyttämään tiedonhallintalain käyttöoikeuksien hallintaan kohdistuvat vaatimukset.

Lataa tästä esittelyn materiaali

Kotiin vietävät palvelut, käyttäjäkokemuksia
29.9.2020 klo 9.00-9.45

Kesäkuun alussa 2M-IT ja Elisa ovat aloittaneet yhdessä Kymenlaakson sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän kanssa puoli vuotta kestävän pilotin, jonka avulla ikääntyneet ihmiset pystyvät asumaan kotonaan turvallisesti mahdollisimman pitkään. Asuinhuoneistoon asennettavat sensorit seuraavat asukkaan toiminnassa tapahtuvia muutoksia.

Esittelyssä Kymsoten projektipäällikkö Noora Haimi kertoi kokemuksia palvelun käytöstä ja ajatuksia tulevasta.

Lataa tästä esittelyn materiaali


2M-IT tukipalvelut: Etäkokouspalvelut

13.10.2020 klo 9.00-9.45

Etätyöskentely – ja kokoukset  ovat tänä päivänä jo lähes jokaiselle arkipäivää. Etäkokoukset ovat tulleet jäädäkseen.
Esittelyssä käytiin läpi 2M-IT:n moderneja ratkaisuja mm. videoneuvottelupalvelu, Flip TV ja Info TV, joiden avulla mahdollistetaan kokousten järjestäminen helposti, tietoturvallisesti ja tehokkaasti.

Lataa tästä esittelyn materiaali

Asiakastarina


Pata-ratkaisun tärkeimmät tavoitteet, hyödyt ja haasteet sote-palvelujen asiakasohjauksen ja –palvelun kehittämiseksi

27.10.2020 klo 9.00-9.45

PATA-asiointialustan kehittäminen etenee vauhdilla neljän sairaanhoitopiirin (VSHP, Eksote, Kymsote ja PPHYKY) yhteisenä hankkeena. Hankkeen tavoitteena on luoda toimintamalli ja tietotekninen ympäristö asiakaspalvelukeskukselle.

PATA-asiointialusta mahdollistaa asiakkaiden monikanavaisen palvelun, neuvonnan, hoidon tarpeen arvioinnin sekä palveluohjauksen.

Lataa tästä esittelyn materiaali


2M-IT sovelluspalvelut

10.11.2020 klo 9.00-9.45

Yli 200 kokenutta 2M-IT:n ammattilaista ylläpitää ja tukee satoja sovelluksia ja järjestelmäkokonaisuuksia. Sovellusasiantuntijoilla on sovelluksiin liittyvä syväosaaminen, jonka avulla asiakkaan loppukäyttäjää voidaan tukea laajasti eri tavoin sovelluksien käytössä. Palvelun piiriin kuuluvat potilasjärjestelmäpalvelut, integraatiopalvelut, oheis- ja tukijärjestelmäpalvelut sekä keskitetyt palvelut (24/7 käyttäjätuki)

Lataa tästä esittelyn materiaali


Ratkaisuja itseilmoittautumiseen mobiilisti ja automaatilla

24.11.2020 klo 9.00-9.45

CGI:n Itte-itsepalveluratkaisu on digitaalinen asiakasvirran hallinnan järjestelmä sosiaali- ja terveydenhuollon käyttöön. Ratkaisun avulla tehostetaan ja automatisoidaan asiakkaan ilmoittautumista, tiedottamista ja opastusta. Käyttöliittymän helppous takaa sen, että jopa 100 prosenttia päivän ilmoittautumisista voi tapahtua itsepalveluratkaisun kautta.

Ratkaisu on saatavissa 2M-IT:n palveluna.

Lataaa tästä esittelyn materiaali


Tilaa uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE »