2M-IT SuomiAreenalla 16.-18.7.2018 Kansalaistori 56A

2M-IT on mukana SuomiAreenalla 16.-18.7. Kansalaistoripaikalla 56A.
Poikkea tutustumaan toimintaamme. Olemme mukana teemalla Sote jokaisen taskuun. Tiedossa elämän kestäviä ICT-ratkaisuja hyvinvoivan ihmisen arjen tueksi.

Tule myös näyttämään taitosi puttauksessa ja saat nähdä, mitä ankat touhuavat.

Torivartti ”Sote jokaisen taskuun!” maanantaina 16.7. klo 14:40 MTV-lava, Kauppatorilla

Maanantaina 16.7. klo 14:40-15:00 MTV-lava, Kauppatorilla käydään Torivartti -keskustelu aiheesta ”Sote jokaisen taskuun!”. Uutta etähoitopalvelua pilotoidaan osana Varsinais-Suomen sote- ja maakuntauudistusta: Pöytyän ja Auran asukkaat voivat ottaa yhteyttä terveyskeskukseen kotisohvaltaan. Suunnittelun kivijalka on asiakaslähtöinen digikehittäminen ja se on toteutettu käyttäjille helppokäyttöiseksi.

Keskustelussa Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymän johtava hoitaja Eija-Liisa Vikström ja sairaanhoitaja Suvi Hakala pohtivat, miten käyttöönotto on sujunut, kun palvelu on ollut käytössä kuukauden. Torivartin juontaa 2M-IT:n Ari Vikström. Lavalla nähdään myös yllätysesiintyjä!

SuomiAreena järjestetään Porissa 13. kerran 16.-20.7.2018. Tänä vuonna tapahtuman teemoina ovat vastuullisuus, turvallisuus ja suvaitsevaisuus. Tapahtumassa on laaja ohjelmakattaus ja paljon mielenkiintoisia puhujia. Katso tapahtuman koko ohjelma.

Nähdään Porissa!