Saavutettavuusseloste

Tervetuloa, tämä on organisaation 2M-IT Oy saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://2m-it.fi/ ja on laadittu 09.01.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia. Palvelun saavutettavuuden on arvioinut ulkopuolinen asiantuntijaorganisaatio.

Verkkosivuston saavutettavuuden tila

Nykyinen verkkosivusto vastaa suurelta osin WCAG 2.1 –saavutettavuusohjeistuksen A- ja AA-tason kriteerejä. Toteutetun ulkopuolisen arvioinnin pohjalta olemme tunnistaneet verkkosivustolta käytettävissä olevista tietosisällöistä seuraavia puutteita:

  • (WCAG 2.1.2) Osalla sivuston interaktiivista elementeistä visuaalisesti näkyvissä oleva nimi ei ole osa sen saavutettavaa nimeä.
  • (WCAG 2.1.4) Osa sivuston sisällöstä ei ole saavutettavissa näppäimistöllä.
  • (WCAG 2.1.1) Jotkut sivustolla olevat tekstit eivät täytä kontrastivaatimusta.

Olemme sitoutuneet saavutettavuuden parantamiseen. Haemme ratkaisuja edellä mainittujen puutteiden korjaamiselle ja huomioimme saavutettavuuteen liittyvät vaatimukset työskentelyssämme.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Jätä palautteesi verkkolomakkeella, joka löytyy tämän sivun alalaidasta tai voit lähettää palautteesi myös sähköpostilla osoitteeseen myynti@2m-it.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Saavutettavuuspalaute

Saavutettavuuspalaute

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia