Olemme sote-toimialan tuntija, visionääri ja tukipiste. Kehitämme ratkaisuja sosiaali- ja terveys­palveluiden kehittämiseksi, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. Kannamme yhteiskuntavastuumme julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten välillä.

Suurimmat omistajamme ovat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun kaupunki, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä, Vaasan sairaanhoitopiiri sekä Porin kaupunki.

Määränpäänämme
hyvinvoiva ihminen

Jari Nevalainen, toimitusjohtaja

2M-IT Oy organisaatiorakenne

2M-IT:N ARVOT

Välittävä

Välittävä

2M-IT on vastuuntuntoinen kehittäjäkumppani, joka välittää asiakkaastaan ja takaa onnistuneen asiakaskokemuksen aidosti kuuntelemalla ja tukemalla asiakasta.

Yhteisöllinen

Yhteisöllinen

Avoimesti ja vastuullisesti toimivat 2M-IT:läiset huolehtivat sekä itsestään että toisistaan ja toimivat yhteisöllisesti, rohkeasti apua pyytäen ja myös muiden asiantuntemusta ja osaamista arvostaen.

Asiantunteva

Asiantunteva

Kehitämme ja huolehdimme kehittymisestämme aktiivisesti, hyödynnämme osaamistamme ja asiantuntemustamme asiakkaan toiminnan kehittämisessä ja olemme rohkeasti mukana muutoksessa.

Toiminnan luvut

2M-IT:n sertifikaatit ja laatu

Sertifioitu johtamisjärjestelmä on osoitus yhtiön laadukkaasta ja vaikuttavasta toiminnasta.

2M-IT:n palvelunhallinnan johtamisjärjestelmän sertifiointityö aloitettiin jo vuonna 2017. Ensimmäiset sertifikaatit ISO/IEC 20000-1:2011 ja ISO 9001:2015 myönnettiin 1.10.2018.

Sertifikaatit

2M-IT:n palvelunhallinnan johtamisjärjestelmälle on myönnetty seuraavat sertifikaatit:

 • IT-palvelunhallinnan ISO/IEC 20000-1:2018 -sertifikaatti
  Myönnetty 4.1.2021
  Sertifikaatti kaikki yrityksen tuottamat palvelut, toimipisteet ja asiakkaat.
 • Laadunhallinnan ISO 9001:2015 -sertifikaatti
  Myönnetty 1.10.2018
  Sertifikaatti kaikki yrityksen tuottamat palvelut, toimipisteet ja asiakkaat.
 • ISO 13485:2016 -sertifikaatti
  Myönnetty 2.12.2019
  Sertifikaatti kattaa 2M-IT:n tiedonhallinnan alustapalvelut, joita ovat tietoallas, tietovarasto ja niihin sisältyvän toiminnan.

Sertifikaatit on myöntänyt Kiwa Inspecta Sertifiointi Oy.

Tilaa uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE »