2M-IT on enemmän kuin ict-talo

Olemme sote-toimialan tuntija, visionääri ja tukipiste. Kehitämme ratkaisuja sosiaali- ja terveys­palveluiden kehittämiseksi, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. Kannamme yhteiskuntavastuumme julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten välillä.

Suurimmat omistajamme ovat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun kaupunki, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä, Vaasan sairaanhoitopiiri sekä Porin kaupunki.

Määränpäänämme
hyvinvoiva ihminen

Jari Nevalainen, toimitusjohtaja

2M-IT Oy organisaatiorakenne

2M-IT:N ARVOT

Välittävä

Välittävä

2M-IT on vastuuntuntoinen kehittäjäkumppani, joka välittää asiakkaastaan ja takaa onnistuneen asiakaskokemuksen aidosti kuuntelemalla ja tukemalla asiakasta.

Yhteisöllinen

Yhteisöllinen

Avoimesti ja vastuullisesti toimivat 2M-IT:läiset huolehtivat sekä itsestään että toisistaan ja toimivat yhteisöllisesti, rohkeasti apua pyytäen ja myös muiden asiantuntemusta ja osaamista arvostaen.

Asiantunteva

Asiantunteva

Kehitämme ja huolehdimme kehittymisestämme aktiivisesti, hyödynnämme osaamistamme ja asiantuntemustamme asiakkaan toiminnan kehittämisessä ja olemme rohkeasti mukana muutoksessa.

Toiminnan luvut

2M-IT:n sertifikaatit ja laatu

ISO/IEC 20000-1:2011, ISO 9001:2015 ja ISO 13485:2016 -sertifikaatit

Kiwa Inspecta Sertifiointi Oy myönsi 2M-IT:n palvelunhallinnan johtamisjärjestelmälle IT-palvelunhallinnan ISO/IEC 20000-1:2011 ja Laadunhallinnan ISO 9001:2015 sertifikaatit 1.10.2018. Sertifikaatit kattavat kaikki 2M-IT:n tuottamat palvelut, toimipisteet ja asiakkaat.

Kiwa Inspecta Sertifiointi Oy myönsi 2M-IT:lle ISO 13485:2016 -sertifikaatin 2.12.2019. 2M-IT:n palvelunhallinnan johtamisjärjestelmän laajennus toteutettiin 2019 syksyn aikana. Laajennuksen myötä otettiin käyttöön terveydenhuollon laitteiden ja tarvikkeiden valmistamiseen tarkoitettu ISO 13485:2016 johtamisjärjestelmästandardi, joka kattaa 2M-IT:n tiedonhallinnan alustapalvelut, joita ovat tietoallas, tietovarasto ja niihin sisältyvän toiminnan.

Tilaa uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE »