Tule työkaveriksi

Meillä olet ratkaiseva voima

Talossamme on jo yli 800 asiantuntijaa, jotka tekevät töitä suomalaisille tärkeiden palvelujen sujuvuuden ja jatkuvuuden eteen. Olemme kiinteä osa hyvinvointialueiden arkea ja ylpeitä siitä.

Palvelemme 16 hyvinvointialuetta, joten voimme rehdisti sanoa, että meillä on maamme vahvin kokemus potilas- ja asiakastietojärjestelmistä sekä niiden tukipalvelujen tuottamisesta. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä olitpa sitten IT-velho, lääkäri, hoitaja tai muu ratkaiseva voima – meillä olet yksi huippuammattilaisista.

Panostamme vahvasti koulutukseen ja talomme sisällä on mahdollisuus suuntautua itseäsi kiinnostaviin tehtäviin. Se on yksi syy, miksi meillä viihdytään niin hyvin.

Mikä meillä on parasta?

Kysyimme työntekijöiltämme ja saimme vastaukseksi toinen toistaan hienompia kiteytyksiä:

“Meillä on osassa palveluita niin syvässä se asiakkaan tunteminen, että kun asiakas alkaa selittää asiaa, niin me tiedetään heti, mitä tehdä.” 

 

 

“Kukaan ei halua olla leikkaussalissa kun näytöt menee pimeäksi. Työn konkretia näkyy heti siinä. Häiriöttömyys, kaikki on toimintavarmaa ja me taustalla huolehditaan että kaikki toimii.” 

“Meillä on prosessit jotka ohjaa tekemistä ja ei tarvi lähteä itse keksimään niitä. Pääsee valmiiseen toimintamalliin mukaan, ei tarvi olla sekasorron keskellä.” 

“En usko, että yhdessäkään ihmisessä asuu yksin viisaus. Ei tätä työtä pystyisi tekemään, jos ei olisi näitä ihmisiä ympärillä.”

Miksi valita meidät?

Monipuoliset tehtävät

Tarjoamme työtehtäviä laajalla skaalalla – olitpa tehnyt urasi sitten terveydenhuollossa tai teknisenä asiantuntijana.

Loistavat edut

Tarjoamme sinulle laajat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, Epassin, lounasedun ja pitkät lomat.

Uramahdollisuudet

Talomme on täynnä koulutus- ja etenemismahdollisuuksia – vain motivaatio ja oma kiinnostuksesi on rajana!

Vaikuttavaa työtä

Kanssamme pääset toteuttamaan aitoa muutosta, joka näkyy suomalaisten arjessa.

Panostamme perehdytykseen

Perehdytysohjelmamme ja oman mentorin avulla pääset kiinni työtehtäviisi helposti ja saat tukea aina tarvittaessa.

Näin rekrytointimme etenee

Haku avoimiin työpaikkoihimme käynnistyy aina Kuntarekryssä.

Löysitkö tulevan unelmatyösi? Liity joukkoomme täyttämällä hakemus Kuntarekryssä.

Hakemusten perusteella valitsemme osan hakijoista ensimmäiselle haastattelukierrokselle. Se toteutetaan videohaastatteluna eli vastaat kysymyksiimme videoimalla omat vastauksesi.

Haastattelussa pääset tutustumaan esihenkilöösi ja mahdollisesti myös tiimiläisiisi.

Seuraavaan vaiheeseen valitsemme muutaman ehdokkaan ja keskustelemme kanssasi tarkemmin kokemuksestasi, roolista, toiveistasi sekä työyhteisöstämme.

Haastattelussa myös sinulla on mahdollisuus esittää meille kysymyksiä. Mukana ovat tuleva esihenkilösi, rekrytointivastaava sekä liiketoiminnan edustaja, joten pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoitasi ja arvioimaan, vastaako työ ja tiimi toiveitasi.

Jos saat kutsun Teams-haastatteluun, pyydämme sinulta suosittelijatiedot.

Mahdollinen henkilöarviointi tehdään valikoiduille hakijoille.

Kun liityt joukkoomme, pääset mukaan perehdytysprosessiimme.

Oman esihenkilön lisäksi sinulla on nimetty mentori – he molemmat seuraavat tiiviisti taivaltasi, tukevat kasvuasi ja auttavat omaksumaan toimintatapamme.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Service desk – avoin hakemus

2M-It on mukana rakentamasta huomisen hyvinvointia ja vahvasti osana hyvinvointialuemuutoksen toteuttamisessa. Tarvitsemme jatkuvasti vahvistuksia Tukipalveluiden yksikköön, sovellusasiantuntijaksi Service Deskiimme.

Lue lisää työstä

Tietoliikenneasiantuntija

Nyt haemme mahtavaan asiantuntijajoukkoomme lisävahvistuksiksi tietoliikenneasiantuntijoita. Tietoliikenneasiantuntijana tehtäväsi ovat: - Tietoliikenneratkaisujen (Tietoliikenneliittymät, LAN, WLAN, Palomuurit) - Käyttöönotto- ja tukipalvelutehtävät - Ylläpito ja vianselvitys - Kehitys ja suunnittelu

Lue lisää työstä

Tekninen projektipäällikkö Keski-Suomen muutosohjelmaan

Oletko projektinhallinnan rautainen ammattilainen ja puhut luontevasti samaa kieltä sekä asiakkaan että teknisten asiantuntijoiden kanssa? Vai onko tekninen taustasi vankempi, jonka lisäksi olet ehtinyt toimia myös projektinhallinnan tehtävissä? Jos jompikumpi kuulostaa tutulle, saatat olla etsimämme ammattilainen.

Lue lisää työstä

Avoin hakemus

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri asiantuntijatehtävissä. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen. Tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat löydät Kuntarekryn-sivuilta tai voit myös jättää meille Kuntarekryn kautta avoimen hakemuksen.

Liity joukkoon!

Töissä 2M-IT:llä

Sovellusasiantuntijan arkea

Noora: "Parasta työssäni on edelleen olla osa terveydenhuollon kenttää."

”Vajaa 10 vuotta sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa ja halu olla kehittämässä ja auttamassa terveydenhuollon ammattilaisia heidän päivittäisessä työssään. Se toi minut 2M-IT:lle sovellusasiantuntijaksi. Halusin päästä hyödyntämään kentällä saatua osaamistani toisesta näkökulmasta.

Projekteissa ja käyttöönotoissa on tärkeää säilyttää mukana ammattilaisen näkökulma, eli heidän, ketkä sovelluksia ja järjestelmiä lopulta käyttävät. Tarkoitushan on aina helpottaa ja parantaa ammattilaisten työskentelyä tietojärjestelmien parissa.

Sovellusasiantuntijana saan olla mukana erilaisissa projekteissa potilastietojärjestelmän näkökulmasta. Saan kouluttaa, saan ratkaista joskus kiperiäkin ongelmia ja haasteita. Saan olla tekemisissä monien muiden alojen asiantuntijoiden kanssa. Saan tehdä yhteistyötä, mutta saan myös vastuuta itsenäiseen työskentelyyn.

Olen todella tyytyväinen saadessani työskennellä 2M-IT:llä! 😊”

Katso lisää työntekijätarinoita