Tule työkaveriksi

Meillä olet ratkaiseva voima

Talossamme on jo noin 930 asiantuntijaa, jotka tekevät töitä suomalaisille tärkeiden palvelujen sujuvuuden ja jatkuvuuden eteen. Olemme kiinteä osa hyvinvointialueiden arkea ja ylpeitä siitä.

Palvelemme 16 hyvinvointialuetta, joten voimme rehdisti sanoa, että meillä on maamme vahvin kokemus potilas- ja asiakastietojärjestelmistä sekä niiden tukipalvelujen tuottamisesta. Tarjoamme mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä olitpa sitten IT-velho, lääkäri, hoitaja tai muu ratkaiseva voima – meillä olet yksi huippuammattilaisista.

Panostamme vahvasti koulutukseen ja talomme sisällä on mahdollisuus suuntautua itseäsi kiinnostaviin tehtäviin. Se on yksi syy, miksi meillä viihdytään niin hyvin.

Mikä meillä on parasta?

Kysyimme työntekijöiltämme ja saimme vastaukseksi toinen toistaan hienompia kiteytyksiä:

“Meillä on osassa palveluita niin syvässä se asiakkaan tunteminen, että kun asiakas alkaa selittää asiaa, niin me tiedetään heti, mitä tehdä.” 

 

 

“Kukaan ei halua olla leikkaussalissa kun näytöt menee pimeäksi. Työn konkretia näkyy heti siinä. Häiriöttömyys, kaikki on toimintavarmaa ja me taustalla huolehditaan että kaikki toimii.” 

“Meillä on prosessit jotka ohjaa tekemistä ja ei tarvi lähteä itse keksimään niitä. Pääsee valmiiseen toimintamalliin mukaan, ei tarvi olla sekasorron keskellä.” 

“En usko, että yhdessäkään ihmisessä asuu yksin viisaus. Ei tätä työtä pystyisi tekemään, jos ei olisi näitä ihmisiä ympärillä.”

Miksi valita meidät?

Monipuoliset tehtävät

Tarjoamme työtehtäviä laajalla skaalalla – olitpa tehnyt urasi sitten terveydenhuollossa tai teknisenä asiantuntijana.

Loistavat edut

Tarjoamme sinulle laajat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, Epassin, lounasedun ja pitkät lomat.

Uramahdollisuudet

Talomme on täynnä koulutus- ja etenemismahdollisuuksia – vain motivaatio ja oma kiinnostuksesi on rajana!

Vaikuttavaa työtä

Kanssamme pääset toteuttamaan aitoa muutosta, joka näkyy suomalaisten arjessa.

Panostamme perehdytykseen

Perehdytysohjelmamme ja oman mentorin avulla pääset kiinni työtehtäviisi helposti ja saat tukea aina tarvittaessa.

Näin rekrytointimme etenee

Haku avoimiin työpaikkoihimme käynnistyy aina Kuntarekryssä.

Löysitkö tulevan unelmatyösi? Liity joukkoomme täyttämällä hakemus Kuntarekryssä.

Hakemusten perusteella valitsemme osan hakijoista ensimmäiselle haastattelukierrokselle. Se toteutetaan videohaastatteluna eli vastaat kysymyksiimme videoimalla omat vastauksesi.

Haastattelussa pääset tutustumaan esihenkilöösi ja mahdollisesti myös tiimiläisiisi.

Seuraavaan vaiheeseen valitsemme muutaman ehdokkaan ja keskustelemme kanssasi tarkemmin kokemuksestasi, roolista, toiveistasi sekä työyhteisöstämme.

Haastattelussa myös sinulla on mahdollisuus esittää meille kysymyksiä. Mukana ovat tuleva esihenkilösi, rekrytointivastaava sekä liiketoiminnan edustaja, joten pääset tapaamaan mahdollisia tulevia kollegoitasi ja arvioimaan, vastaako työ ja tiimi toiveitasi.

Jos saat kutsun Teams-haastatteluun, pyydämme sinulta suosittelijatiedot.

Mahdollinen henkilöarviointi tehdään valikoiduille hakijoille.

Kun liityt joukkoomme, pääset mukaan perehdytysprosessiimme.

Oman esihenkilön lisäksi sinulla on nimetty mentori – he molemmat seuraavat tiiviisti taivaltasi, tukevat kasvuasi ja auttavat omaksumaan toimintatapamme.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme

Service desk Avoin hakemus

Tehtäisiinkö yhdessä jotain merkityksellistä?

2M-It on mukana rakentamasta huomisen hyvinvointia ja vahvasti osana hyvinvointialuemuutoksen toteuttamisessa. Tarvitsemme jatkuvasti vahvistuksia Tukipalveluiden yksikköömme. Sovellusasiantuntijana Service Deskissämme pääset työskentelemään merkityksellisten asioiden parissa.

Sevice Desk on yksi toimintamme arv...

Lue lisää

Tietoliikenneasiantuntija

Olemme sote-toimialan tuntija, visionääri ja tukipiste. Kehitämme ratkaisuja sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämiseksi, jotka tuottavat hyvinvointia ihmisille. Kannamme yhteiskuntavastuumme julkisomisteisena yhtiönä tuottamalla kustannustehokkaita palveluita, tekemällä vastuullisia julkisia hankintoja ja rakentamalla vuoropuhelua yritysten, yhdistysten ja viranomaisten...

Lue lisää

Avoin hakemus

Tehdäänkö yhdessä jotain, millä on oikeasti merkitystä? Sinulta saattaa löytyä sellaista osaamisen supervoimaa, jota pääset hyödyntämään täällä sote ict:n taustavoimissa. Työkavereiksesi meiltä saat reilun 800 muuta huikeaa osaajaa.

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri asiantuntijatehtävissä. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-a...

Lue lisää

Töissä 2M-IT:llä

Riku-Petteri: "Turun Lähituessa meitä työskentelee 16 henkilöä ja meillä on ihan mahtava ryhmä."

”Olen Riku-Petteri Valo ja työskentelen 2M-IT:llä järjestelmäasiantuntijana Lähituessa. Tervetuloa seuraamaan Lähituen päivää – lähdetään töihin!

Lähituessa jokainen päivä on hieman erilainen. Työtehtävät voivat liittyä eri häiriöilmoitusten ja palvelupyyntöjen käsittelyyn, kuten sovellusten asennuksia, laitetoimituksia tai erilaisia vikatilanteiden selvityksiä. Asennamme myös uusia työasemia.

Lähituki on nimensä mukaisesti aina asiakkaan lähellä ja paljon tuleekin matkusteltua viikon aikana eri Varhan toimipisteisiin, jotka voi olla ympäri Varsinais-Suomea. Tänään ollaan Marttilassa käymässä, käydään katsomassa heidän hammashuollossaan, minkälaista häiriötikettiä on olemassa.

Turun Lähituessa meitä työskentelee 16 henkilöä ja ryhmähän meillä on ihan mahtava. Tiimityö onnistuu hyvin, ja huumoria riittää jokaiseen päivään. Apua saa aina kysymällä. Ikinä ei tule tylsää päivää tässä porukassa. Lähituki hoitaa myös tulostimien ja työasemien ristikytkennät verkkoon, eli käytännössä käydään asiakkaan tiloissa selvittämässä, mihin se kytkin menee ja sen jälkeen käydään kaapilla kytkemässä oikeasta rimasta oikeaan kytkimeen. Tarvittaessa ollaan yhteydessä meidän tietoliikennetiimiimme, jos tarvitaan avauksia tai muita verkon selvittelyjä.

Vapaa-ajalla tulee oltua sopimuspalokunnan toiminnassa mikä tuo mukavaa vaihtelua arkeen.”

Katso lisää työntekijätarinoita