Palveluja, joilla syntyy sujuvampi arki

Palvelumme auttavat tekemään sekä hyvinvointialueiden ammattilaisten että kuntalaisten arjesta helpompaa.

 

Tarjoamme tuki-, ylläpito ja kehityspalveluja

  • perusterveydenhuollon ja erikoissairaanhoidon potilastietojärjestelmiin sekä
  • sosiaalitoimen asiakastietojärjestelmiin.

Yli puolella asiantuntijoistamme on taustallaan sosiaali- tai terveydenhuoltoalan koulutus. Se tuo meille syvää ymmärrystä asiakkaidemme arjesta ja tekee yhteistyöstä kanssamme helppoa.

Selaa tästä 2M-IT:n palveluesitettä

Palvelumme

Turvallisesti kotona

Tuottamiemme digitaalisten työkalujen avulla palvelut voidaan tuoda vaivattomasti kotisohvalle asti. Kotiin tarjottavat palvelut vähentävät fyysistä asiointia palvelupisteillä ja nopeuttavat asioiden hoitoa. Palvelujen avulla asiakas voi elää hänelle tutussa ympäristössä pidempään tai asioinnin voi helposti hoitaa keskellä arkea silloin, kun se itselle parhaiten sopii. Voimme tarjota asiakkaalle digitaalisia ratkaisuja, jotka vapauttavat hyvinvointialueen arvokkaita resursseja palvelutuotannosta.

Turvallisesti kotona

Sujuvaa hoitoa ja palvelua

Kun jokainen tietää, mitä tehdä, mihin mennä ja keneltä pyytää neuvoa, palvelupolku on sujuva. Meidän ydinosaamistamme on päällekkäisten toimintojen poistaminen hoito- ja palvelupoluista, rutiinien automatisointi ja järjestelmien integrointi. Silloin usein yksi kirjaus riittää.

Sujuvaa hoitoa ja palvelua

Konsultointia muutokseen

Hyvinvointialueiden arvokkaimmat kumppanit ovat ne, jotka aidosti tuntevat arjen haasteet. Meidän vahvuutemme on syvä ymmärrys sekä sote-palvelujen ja organisaation hallinnon arjesta että ICT-ratkaisujen mahdollisuuksista. Lisäksi täydennämme omaa osaamistamme monipuolisella kumppaniverkostolla.

Konsultointia muutokseen

Tietoja johtamiseen

Me hallitsemme tietojohtamisen ratkaisut, alustat ja teknologiat. Nämä yhdistettynä ymmärrykseen asiakkaidemme arjesta takaa sen, että pystymme tarjoamaan oleellista ja ajantasaista tietoa johtamisen, päätöksenteon ja muutosten tueksi.

Tietoja johtamiseen

Suojassa uhkilta

Hyvinvointialueella käsitellään joka päivä kymmenientuhansien alueen asukkaiden arkaluontoisia tietoja. Siksi tietoturvallisuuden jatkuva kehittäminen ja tietosuojasta huolehtiminen, kriittinen tarkastelu sekä ennakointi on oleellista arkisten toimintojen turvaamiseksi. Kun organisaation koko kasvaa, täytyy tietoturvallisuuden ja sen osaamisen kasvaa organisaation mukana.

Suojassa uhkilta