Palveluita sosiaali- ja terveydenhuollon muuttuviin tarpeisiin

Luomme terveitä ja kestäviä ratkaisuja asiakaslähtöisesti – helpottaaksemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten arkea. Painopistealueitamme ovat sähköiset palvelut ja potilasasiakkaan osallistaminen, sosiaalitoimen ICT-kehityksen tukeminen sekä palveluntuottajien integroitujen ja alueellisten toimintamallien tukeminen uuden sukupolven tietojärjestelmäkokonaisuuksissa. Lisäksi tuemme asiakkaitamme toiminnan- ja tuotannonohjauksessa sekä tiedolla johtamisessa.

Luotettavat palvelut

– onnistunut yhteistyö

Tietotekniikkapalvelut

Tietotekniikkapalvelumme ovat tietotekniikan käyttöpalveluita, jotka koostuvat käyttäjille tarjottavista perustietotekniikan palveluista. Laajaan palveluperheeseen kuuluvia kokonaispalveluita ovat laitepalvelut, pilvipalvelut, tietoliikennepalvelut sekä tukipalvelut.

Ota yhteyttä

Liiketoimintajohtaja
Marko Ranta
marko.ranta@2m-it.fi
+358 40 552 8000

Ratkaisupalvelut

Ratkaisupalvelumme on suunniteltu toimimaan sote-ICT-uudistusten kehittämistyön tukena aina hankkeiden määrittelyvaiheesta toteutukseen ja testaukseen asti. Keskeisimmät ratkaisupalvelumme osaamisalueet ovat asiantuntijapalvelut, tuotekehitys ja sote-integraation hallinta.

Ota yhteyttä

Liiketoimintajohtaja
Arto Lehtokari
arto.lehtokari@2m-it.fi
+358 50 412 9311

Sovelluspalvelut

Tuotamme sosiaali- ja terveydenhuollon sovelluspalveluita asiakasomistajillemme, sairaanhoitopiireille ja kunnille. Palveluvalikoimamme koostuu mm. sovellusten käyttötuesta, sovellusalustapalveluista, integraatiopalveluista sekä versionvaihtopalveluista.

Ota yhteyttä

Liiketoimintajohtaja
Tiina Hirvi
tiina.hirvi@2m-it.fi
+358 44 223 1555