2M-IT Oy on huippuosaajien yhteisö, jossa autamme toisiamme ja asiakkaitamme

2M-IT on julkaissut videosarjan, jossa neljä osaavaa asiantuntijaa avaa oman työpäivänsä sisältöä. Videosarjan tarkoituksena on avata työtä, jota tehdään sote-ict:n parissa. Minkälaista on sote-ict:n parissa työskenteleminen? Minkälaisia tehtäviä asiantuntijoillamme on?

– 2M-IT:llä työskenteleminen on jatkuvaa kehittymistä ja oppimista. Asiantuntijatehtävissämme osaaminen kasvaa työn tekemisen lisäksi myös kouluttautumisen kautta, sanoo henkilöstöjohtaja Sari Rasi.

2M-IT:n henkilöstössä on asiantuntijoita sekä sosiaali- ja terveydenhuollon kuin tietotekniikan aloilta. Asiantuntijatyö 2M-IT:llä vaatii hyvää lähtötason osaamista, mutta myös itse työtä tekemällä on mahdollista oppia paljon. Lisäksi 2M-IT:llä asiantuntija pääsee syventämään omaa osaamistaan usein myös omien kiinnostuksen kohteiden mukaan ja uuden oppimiseen myös kannustetaan.

– Meillä on mahdollisuus suuntautua työssä oman osaamisen ja taustan mukaan. Usein asiantuntijoillamme on vaikutusmahdollisuuksia myös oman työnsä sisältöön, Rasi kertoo.

Asiantuntija arjessa -videosarjan avulla haluttiin myös tuoda esiin 2M-IT:tä työnantajana. Minkälaista on olla töissä 2M-IT:llä? 2M-IT Oy:n henkilöstö on pian kulkenut yhtä matkaa kaksi vuotta. Auttaminen on henkilöstölle tärkeä arvo. Viime vuonna tehdyssä työntekijäymmärrystä kartoittavassa tutkimuksessa henkilöstö nimesi auttamisen yhdeksi keskeiseksi arvoteoksi.

– Asiantuntijoillemme auttamisen kulttuuri on tärkeää sekä yrityksen sisäisesti, että asiakkaiden osalta. Meille on tärkeää jakaa omaa osaamistamme, tuoda parhaita ratkaisuja ja koota työryhmät soveltuvimmista osaajista. On myös tärkeää osata pyytää apua. Kuten asiantuntijamme Joonas hienosti kiteyttää omassa puheenvuorossaan: 2M-IT:n tehtävänä on auttaa, Rasi kertoo.

Voisiko sinun urapolkusi johtaa seuraavaksi 2M-IT:lle? Käy kurkkaamassa videot ja avoimet työpaikat. Lähetä rohkeasti hakemus!