Esittelyssä 2M-IT:läinen! Marko Veneranta, yksikönpäällikkö

15.10.2024 | Työntekijäesittelyt
Kuka olet ja mikä on työtehtäväsi 2M-IT:llä?

Olen Marko Veneranta ja vastaan yksikönpäällikkönä 2M-IT:n tiedolla johtamisen palveluista sekä liiketoiminnasta.

Millainen on työnkuvasi ja tyypillinen työpäiväsi?

Työnkuvani on hyvin monipuolinen: sisä- ja ulkosuhteita, esihenkilötyötä, teknisiä ratkaisuja sekä taloutta. Ne kaikki edellyttävät paljon viestintää ja yhteistyötä monien sidosryhmien kanssa. Tyypillinen työpäiväni koostuu kokouksista, tiimiläisteni tukemisesta ja erilaisten hankkeiden edistämisestä.

Millainen koulutustausta sinulla on?

Koulutustaustaltani olen tietoliikennetekniikan insinööri, jota olen sittemmin täydentänyt muutamilla johtamiseen liittyvillä tutkinnoilla.

Mikä on parasta työssäsi?

Parasta työssäni on sen merkitys asiakkaidemme kautta koko suomalaiselle yhteiskunnalle. Tiedolla johtamisen avulla asiakkaamme voivat tehdä tietoon ja ennusteisiin perustuvia päätöksiä, mikä parantaa palveluiden laatua ja tehokkuutta.

Miten yrityksen missio näkyy omassa työssäsi?

Yrityksen missio näkyy omassa työssäni pyrkimyksenä jatkuvasti parantaa asiakaskokemusta sekä tarjota innovatiivisia ratkaisuja, joilla autamme asiakkaitamme parantamaan SOTE-palvelujen vaikuttavuutta ja tuottavuutta.

Mitkä ovat tärkeimpiä tehtäväkokonaisuuksia tai vastuualueitasi tänä vuonna?

Tänä vuonna tärkeimpiä tehtäväkokonaisuuksiamme ovat olleet asiakasprojektit ja niiden onnistunut läpivienti, jatkuvan palvelun kyvykkyyksien varmistaminen sekä henkilöstömme osaamisen ja toimintatapojemme kehittäminen.

Mistä asioista olet erityisen tyytyväinen työyhteisössäsi, ja onko jotain, mitä voisi mielestäsi kehittää?

Olen erityisen tyytyväinen työyhteisömme avoimeen ja kannustavaan ilmapiiriin. Kehittämisen varaa voisi olla nykyistäkin paremmassa sisäisessä viestinnässä ja yhteistyön tehostamisessa eri yksiköiden välillä.

Mille sydämesi sykkii vapaa-aikana?

Vapaa-ajallani sydämeni sykkii ulkoilulle ja mökkeilylle luonnon helmassa. Hektisen arjen tuoksinassa pirstoutuneet sielun palaset saa parhaiten kasaan olemalla luonnossa.