Arto Kilkku 2M-IT:n talousjohtajaksi

KTM Arto Kilkku (38) aloittaa 2M-IT:n talousjohtajana 4.10.2018. Kilkku siirtyy 2M-IT Oy:n palvelukseen KuntaPro:lta, joka on pääasiassa talous, – henkilöstöhallinto – ja ict -palveluita tuottava in-house-yhtiö. Kilkku tulee työskentelemään 2M-IT:n Porin toimipisteellä.

”Sosiaali- ja terveydenhuollon ict –toimiala on erittäin mielenkiintoinen ja 2M-IT sen Suomen suurimpana julkisomisteisena toimijana on vahvasti mukana tulevissa muutoksissa. 2M-IT on vahva yhtiö ja voimakkaassa kasvu- ja kehitysvaiheessa, ja olen innolla mukana tukemassa yhtiön kehitystä”, Arto Kilkku sanoo.

Kilkku tulee 2M-IT Oy:n talousjohtajana johtamaan, suunnittelemaan ja valvomaan kehittyvän yhtiömme taloustoimintoja ja hänellä on kokonaisvastuu yhtiön budjetointi- sekä ennusteprosesseista. Tehtävänkuvaansa kuuluu osallistuminen yhtiön johtoryhmätyöskentelyyn, liiketoimintajärjestelyihin ja tarvittaessa yhtiön hallituksen kokouksiin.

2M-IT Oy:n toimitusjohtaja Jari Nevalainen toivottaa Arto Kilkun lämpimästi tervetulleeksi taloon ja kiittää uusiin haasteisiin siirtyvää Tommi Jylhää 2M-IT Oy:n talouden ansioituneesta johtamisesta.

”Kiitos Tommi Jylhälle hyvästä työstä, ja onnea uusiin haasteisiin. Tästä on hyvä jatkaa”, Nevalainen sanoo.

Tervetuloa taloon Arto!