Kiitos messuvieraillemme!

Kiitos kaikille messuvieraillemme hyvistä kohtaamisista kevään messuilla Terve-SOS -tapahtumassa ja Sosiaali- ja terveydenhuollon Atk-päivillä. Messuosastomme teemoja olivat tänä vuonna Palveluintegraattori – IT-ekosysteemin hallintamalli, Ohjelmistorobotiikka sekä ePalvelut.

Medi-IT-yhteisön messuosastolla isäntänä ja Atk-päivillä puhujana ollut kehityspäällikkö Atte Tikkanen esitteli Hyvis-ICT:n ePalvelu-tuotteita ja niistä erityisesti Palveluohjainta (ajanvaraus ja palvelunhallinta AVPH), josta messuosastollamme keskusteltiin paljon muiden teemojen ohessa.

– Palveluohjain on ajankohtainen: taustajärjestelmäriippumattoman kokonaisuuden tarve on selkeästi nähtävissä. Se on minkä tahansa taustajärjestelmän kanssa integroituva ajanvarausjärjestelmä ja tämä nähdään erittäin hyvänä kehityssuuntana niin meneillään olevissa kuin tulevissakin organisaatiomuutoksissa.

– Palveluohjaimen avulla kansalainen saadaan oman asiointinsa keskiöön ja avoimet rajapinnat mahdollistavat usean järjestelmän integraation samaan näkymään. Palveluohjain on toteutettu osana kansallista SADe-hanketta ja on jo tuotantokäytössä useassa organisaatiossa, Tikkanen kertoo.

Lisätietoja Palveluohjaimesta
Atte Tikkanen, kehityspäällikkö, atte.tikkanen@hyvis-ict.fi, p +358 40 354 5189