Lapset valtaavat työpaikat jälleen marraskuussa

Valtakunnallista Lapsi mukaan töihin -päivää vietetään 2M-IT:n toimipisteillä perjantaina 22.11.2019. Henkilöstön läheiset lapset ovat lämpimästi tervetulleita. Mukaan töihin voi ottaa oman lapsen, lapsenlapsen, kummilapsen tai muun läheisen lapsen.

Lapsiasiavaltuutetun, Lastensuojelun Keskusliiton ja työ- ja elinkeinoministeriön yhteistyössä järjestämää Lapsi mukaan töihin -päivää vietetään lapsen oikeuksien viikon perjantaina. Lapsi mukaan töihin -päivä järjestettiin Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2016.

Päivän aikana lapset voivat tutustua tiloihin ja oman läheisen ihmisen työhön. Lasten on hyvä tietää, missä aikuiset tekevät työtä ja minkälaista töissä on. Kollegoille ja johdolle on arvokasta nähdä henkilöstön läheisiä työpaikalla, ja meillä on mahdollisuus nähdä sitä kautta toisistamme aivan uusia puolia. Myös lapsille on tärkeää tutustua läheiseen työn ja kollegojen kautta.

Järjestämme päivän nyt toista kertaa ja siitä on tulossa hieno perinne työyhteisöömme. Päivästä on tullut paljon positiivista palautetta.

Onko sinun yrityksesi jo mukana? ILMOITA täältä oma työpaikkasi mukaan päivään ja HAASTA myös muut tekemään samoin!

#LMTpäivä #lapsimukaantöihinpäivä

Kuvassa: työntekijöiden lapset Kotkan toimistolla 2018 LMTpäivässä