Satu Ylisiurua-Hemminki 2M-IT:n lakiasiainjohtajaksi

VT Satu Ylisiurua-Hemminki (43) aloittaa 2M-IT:n lakiasiainjohtajana 1.10.2018. Ylisiurua-Hemminki siirtyy 2M-IT Oy:n palvelukseen maakuntien ICT-palvelukeskus Vimana Oy:stä, joka tuottaa ja tarjoaa maakunnille yhteisiä asiantuntija- ja kehityspalveluita sekä hankkii markkinoilta ja yhteistyökumppaneilta tarvittavia ratkaisuja. Ylisiurua-Hemminki tulee työskentelemään 2M-IT:n Seinäjoen toimipisteellä.

”Olen tosi innoissani päästessäni aloittamaan työt 2M-IT:llä, koska olen voinut seurata yrityksen toimintaa edellisessä työssäni ja on hienoa päästä mukaan osaksi tiimiä ja tekemistä nyt, kun 2M-IT on jo saanut toiminnan hyvin käyntiin”, Satu Ylisiurua-Hemminki sanoo.

Ylisiurua-Hemminki tulee 2M-IT Oy:n lakiasiainjohtajana johtamaan, suunnittelemaan ja valvomaan koko kehittyvän yhtiömme juridiikkaa: hankintoja, sopimuksia, kilpailutuksia ja yhtiöoikeutta. Ylisiurua-Hemminki tulee työskentelemään suoraan toimitusjohtaja Jari Nevalaisen alaisuudessa.

2M-IT Oy:n toimitusjohtaja Jari Nevalainen toivottaa Satu Ylisiurua-Hemmingin lämpimästi tervetulleeksi taloon.

”Hienoa saada taloon juridiikan huippuammattilainen, joka lisäksi tuntee yrityksen ja toimialan hyvin”, Nevalainen sanoo.

Tervetuloa taloon Satu!