Tervetuloa 2M-IT!

2M-IT on nyt virallisesti syntynyt ja fuusiossa ollaan siirrytty suunnitelman mukaisesti toteutusvaiheeseen.

Maakuntauudistus on menossa eduskuntakäsittelyyn toukokuussa. Se aiheuttaa allekirjoittaneelle pohtimista ja osallistumista erilaisiin tapaamisiin. Maakuntauudistuksella, syntyvällä lakipaketilla sekä käytäntöönpanon aikataululla on iso merkitys yrityksemme tulevaisuudelle.

Henkilöstön ja omistajien kanssa käytyjen keskustelujen perusteella voin sanoa, että meiltä löytyy paljon kiinnostusta siihen, mitä asioita voimme alkaa tulevaisuudessa ajamaan intohimoisesti eteenpäin. On paljon ideoita ja ajatuksia lähteä sellaiseen suuntaan, mikä olisi erikseen Medbitille tai Medi-IT:lle ollut vaikeaa. Mutta nyt, kun olemme yhdistyneet, osaamisemme ja kokomme ovat laajentuneet, niin myös mahdollisuudet ovat kasvaneet. Olemme Suomen suurin julkisesti omistettu sote-ict-yhtiö ja on odottava ilmapiiri siitä, mihin voimmekaan ryhtyä.

Kumppanimme ja alihankkijamme ovat tehneet meistä arvioita ja meidät mielletään ict-rajapintaan. Meillä on mahdollisuus päästä asiakkaan toiminnan lähelle, konsultoimaan toiminnan muutosta. Tämä on osa-alue, johon kummankin, Medbitin ja Medi-IT:n olisi ollut vaikea panostaa erikseen. Meillä on mahdollisuus viedä hyviä oppeja asiakkaaltamme toiselle, maakunnalta toiselle.

Meillä on paljon hyvää ict-osaamista it:n laidasta laitaan ja meillä on mahdollisuus muutosten myötä tarjota asiakkaillemme parasta osaamista, jotta he pääsevät toiminnan kehittämisessä eteenpäin. Palvelun tuottamisen osalta olemme tehneet jo hyvää työtä ja jatkakaamme sitä. Mutta kasvetaan samalla parhaaksi kehittäjäkumppaniksi asiakkaillemme.

Kiitos koko henkilöstöllemme hyvästä tsempistä fuusion aikana! Maakuntauudistuksen myötä vanhat omistajamme ovat häviämässä: kasvetaan tulevien omistajien ict-kumppaniksi, palveluiden tuottajaksi ja kehittäjäkumppaniksi.

Tervetuloa 2M-IT!

Jari Nevalainen
toimitusjohtaja