Tule meille töihin talousjohtajaksi tai controlleriksi!

Haemme taloushallinnon joukkoihimme vahvistuksia – oletko sinä uusi TALOUSJOHTAJAMME tai CONTROLLERIMME? Tule meille töihin!

TALOUSJOHTAJANA

  • Tulet johtamaan, suunnittelemaan ja valvomaan kehittyvän yhtiömme taloustoimintoja.
  • Työhösi kuuluu mm. tilinpäätöksen ohjaus, kilpailutus-, hankinta- ja sopimustoimintojen johtovastuu ja laskutusprosessien johtaminen ja kehittäminen.
  • Edellytämme esimieskokemusta ja johtamistaitoa, ylempää korkeakoulututkintoa, matkustusvalmiutta Suomessa, kykyä kehittää toimintoja muuttuvassa toimintaympäristössä sekä hyviä yhteistyö ja vuorovaikutustaitoja.

CONTROLLERINA 

  • Tehtäviisi kuuluu mm. budjetoinnin ja ennusteiden ohjaus ja valvonta, tilinpäätösvalmistelu, tuote- ja palveluhinnoittelu sekä kustannuslaskenta.
  • Tulet toimimaan SAP-järjestelmän pääkäyttäjänä.
  • Edellytämme vahvaa talousosaamista ja hyvää organisointikykyä, kehittymishalua ja asiakaspalveluhenkistä otetta, sinulla on hyvä paineensietokyky ja haluat kehittää toimintaa systemaattisesti.

Kiinnostuitko? Hakuaikaa molempiin tehtäviin on 10.7. asti. Lue lisää haettavista paikoista ja lähetä hakemus!

Tehtäviä koskeviin tiedusteluihin vastaa talousjohtaja Tommi Jylhä p +358 40 093 1644, tommi.jylha@2m-it.fi, 21.6 10-13:30 välisenä aikana ja 25.6 klo 12-15 välisenä aikana. 4.7. alkaen henkilöstöjohtaja Sari Rasi, p +358 44 223 1920, sari.rasi@2m-it.fi.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Ilon kautta – meillä on hyvä meininki!