Yhteistyöllä tulevaisuutta rakentaen – Turun kauppakamari vieraili 2M-IT:llä

Turun kauppakamarin ICT-valiokunnan jäsenet verkostoituivat, vaikuttivat ja kokoontuivat torstaina 22.11.2018 2M-IT:n Turun toimipisteellä.

”Turun kauppakamarissa on 11 valiokuntaa, joilla kaikilla on neljä varsinaista kokousta vuodessa. ICT-valiokunta on äärimmäisen aktiivinen ja kokoontuu myös kokousten välillä, noin kuukausittain. Varsinaiset kokoukset ja myös ylimääräiset kokoukset pyritään järjestämään valiokunnan jäsenen yrityksessä tai toimintaympäristössä. Tämä tuo toimintaan lisäarvoa ja on jäsenyrityksille hyvä tapa näkyä muille yrityksille”, kertoo Kaisa Leiwo, Turun kauppakamarin toimitusjohtaja ja ICT-valiokunnan sihteeri.

Vuosittain Turun kauppakamarin valiokunnissa vaikuttaa noin 300 jäsenyrityksen aktiivia. Valiokuntatyö on yksi kauppakamarin tärkeimmistä vaikuttamisen keinoista. Valiokunnan jäsenille kokoukset ovat loistava verkostoitumis- ja törmäyskanava.

Valiokunnan kokouksissa käsitellään ajankohtaisia aiheita. Kokoukset järjestetään usein yritysten tiloissa, jolloin esityslistalle on varattu aikaa isäntäyrityksen toiminnan esittelylle. 22.11.2018 kokouksessa keskustelun aiheeksi nousi muun muassa digitalisaatio. Lisäksi 2M-IT:n toimitusjohtaja Jari Nevalainen esitteli yrityksen toimintaa.

Kaisa Leiwo oli vaikuttunut 2M-IT:n toiminnasta: ”Jarin esityksen perusteella 2M-IT:n toiminta vaikuttaa varsin kasvavalta. Yrityksestä tuli hyvin dynaaminen vaikutelma. Turun toimiston miljöö oli moderni ja sopii laajentuvalle yritykselle. 2M-IT:n toiminta on heterogeenista ja toimintaympäristö on haastava, mikä kertoo samalla myös koko it-alasta.”