Esittelyssä 2M-IT:läinen! Jari Nevalainen, toimitusjohtaja

9.7.2024 | Työntekijäesittelyt

Kuka olet ja mikä on työtehtäväsi 2M-IT:llä?
Olen Jari Nevalainen ja työskentelen 2M-IT:llä toimitusjohtajana.

Millainen on työnkuvasi ja tyypillinen työpäiväsi?
Tyypillisesti työpäiväni kuluvat kaiken tyyppisten ongelmien kanssa murehtiessa. Osa ongelmista on jokapäiväisiä, osa niistä on vuosien päästä tapahtuvia asioita. Niitä sitten johtoryhmäläisten kanssa pohditaan, että miten asiaa hoidettaisiin. Pohdinnan jälkeen tehtävään kuuluu, että seurataan pallon meno maaliin.

Millainen koulutustausta sinulla on?
Viimeisin tutkintoni on filosofian maisteri tietojenkäsittelytieteestä Turun Yliopistosta. Ennen sitä suoritin tradenomin tutkinnon Jyväskylän ammattikorkeakoulussa. Ensimmäinen tutkintoni oli merkantin tutkinto Jyväskylän kauppaoppilaitoksesta.

Mikä on parasta työssäsi?
Tyytyväinen työntekijä, tyytyväinen asiakas, tyytyväinen omistaja.

Miten yrityksen missio näkyy omassa työssäsi?
Suomi kohtaa tällä hetkellä haasteita, jotka ovat olleet näköpiirissä vuosikymmeniä. Niiden ratkaiseminen vaatii uusia ideoita. Kun näitä ideoita kuulee, niin niistä innostuu.

Mitkä ovat tärkeimpiä tehtäväkokonaisuuksia tai vastuualueitasi tänä vuonna?
Varmistaa se, että palvelut ja projektit toimivat kuten on sovittu sekä pitää omistajat kartalla valtion in-house-ohjauksesta.

Mistä asioista olet erityisen tyytyväinen työyhteisössäsi, ja onko jotain, mitä voisi mielestäsi kehittää?
Meillä kaikki haluavat kaikkien onnistuvan ja me onnistumme yhdessä. Kehittämistä vaatii asioihin tarttuminen ja niiden loppuun asti hoitaminen. Tämä on varmasti myös yksi omista kehityskohteistani.

Mille sydämesi sykkii vapaa-aikana?
Perheelle, kodille ja harrastuksille. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme lasta, joista vanhin on muuttanut omilleen. Koti on Turun Kohmossa, jossa perheen kanssa katsotaan streamattuja sarjoja ja elokuvia ja käydään punttisalilla. Siellä myös mielelläni puuhailen kirjojen, pelien ja pienoismallien parissa. Isoin harrastukseni on budo-lajit, joista iaido on päälajini. Kerran vuodessa on iso kansainvälinen leiri, jonka organisoinnista olen vastuussa. Sen lisäksi vuosittain on muutama pienempi Suomen laajuinen leiri, ja saatanpa joka vuosi käydä Japanissa esiintymässä näytöksessä ja harjoittelemassa.

 

 

(Artikkelikuvan taustaa on laajennettu tekoälygeneraattorin avulla.)