Esittelyssä 2M-IT:läinen! Taina Mielismäki-Valli, johdon assistentti

6.5.2024 | Työntekijäesittelyt

Kuka olet ja mikä on työtehtäväsi 2M-IT:llä?
Olen Taina Mielismäki-Valli ja työskentelen 2M-IT:llä johdon assistenttina osana HR-tiimiä.

Millainen on työnkuvasi ja tyypillinen työpäiväsi?
Työtehtäviini kuuluvat toimitusjohtajan kalenterijärjestelyt, johtoryhmän tukeminen, yhtiötasoisten henkilöstötapahtumien järjestelyt sekä yhtiön matkustuskäytänteissä opastaminen.
Tyypillinen päiväni sisältää toimitusjohtajan kalenterivarauksista sopimista eri tahojen kanssa ja kalenterin järjestämistä päällekkäisten varausten varalta. Teen erilaisia kokous-, matka- ja tilaisuusvarauksia sekä opastan matkalasku- ja matkatoimistojärjestelmien käytössä.

Millainen koulutustausta sinulla on?
Olen koulutukseltani tradenomi, HSO (johdon assistenttityön ja kielten koulutusohjelma). Lisäksi olen suorittanut rakkaan harrastukseni myötä myös ompelijan ammattitutkinnon.

Mikä on parasta työssäsi?
Parasta työssäni on monipuoliset, vaihtelevat ja itsenäiset tehtävät. Vapaus etätöihin ja mahdollisuus tehdä töitä useiden erilaisten ihmisten kanssa.

Miten yrityksen missio näkyy omassa työssäsi?
Tuen sekä johtoryhmäämme että henkilöstöämme osana HR-tiimiä, jotta asiantuntijamme pystyvät tuottamaan parasta mahdollista palvelua asiakkaillemme.

Mitkä ovat tärkeimpiä tehtäväkokonaisuuksia tai vastuualueitasi tänä vuonna?
Tänä vuonna tarkoitukseni on kehittää omaa asiantuntijaosaamistani eteenpäin niin, että pystyn tarjoamaan uusia ideoita toimitusjohtajamme ja johtoryhmämme työn tukemiseksi. Lisäksi olisi tarkoitus kehittää edelleen matkustusprosessiamme entistäkin sujuvammaksi matkustaville työntekijöillemme.

Mistä asioista olet erityisen tyytyväinen työyhteisössäsi, ja onko jotain, mitä voisi mielestäsi kehittää?
Olen iloinen, että saan olla töissä juuri 2M-IT:llä. Täällä on mahdollista kehittää omaa osaamistaan koko ajan eteenpäin ja mikä parasta, saa tehdä päivittäin töitä timanttisten ammattilaisten kanssa. Meillä on hyvä henki ja ihmisiä on helppo lähestyä.

Mille sydämesi sykkii vapaa-aikana?
Vapaa-aikani kuluu perheen, koiran kanssa touhuamisen, ulkoilun ja satunnaisen jumppailun parissa. Ompeluharrastukselle haluaisin toki löytää vielä aikaa. Se on lähellä sydäntäni, mutta on jäänyt viime aikoina ajanpuutteen takia.