Anu Hyppänen ja Kati Mäki ovat mukana 2M-IT:n johtoryhmässä henkilöstön edustajina

23.2.2023 | Uutiset

2M-IT:n henkilöstön hallintoedustajat Anu Hyppänen ja Kati Mäki ovat osallistuneet johtoryhmän työskentelyyn syksystä 2022 lähtien. Anun ja Katin varahenkilönä henkilöstön hallintoedustajana on Mikko Lämsä.

Alla Anun ja Katin kuulumisia johtoryhmätyöskentelystä. 

”Olemme osallistuneet 2M-IT:n johtoryhmätyöskentelyyn viikkotasolla maanantaisessa kokouksessa sekä kuukausittain pidettävässä F2F- kokouksessa eri paikkakunnilla. Valinta henkilöstönedustajiksi suoritettiin viime kesänä äänestyksellä ja on kunnia päästä edustamaan henkilöstöä yhtiömme johtoryhmään, kiitos siis kaikille meitä äänestäneille! 

Puolen vuoden kokemuksella johtoryhmätyöskentelystä voimme yksimielisesti todeta, että meidät on otettu avoimin mielin mukaan ja olemme johtoryhmän jäseninä siinä missä kaikki muutkin. Johtoryhmässä on käsitelty mm. tulevia organisaatiomuutoksia, tämänhetkistä tilannetta hyvinvointialueilla, tulevaisuuteen ennakoimista sekä siihen reagoimista. Kaiken ytimessä näyttäytyy kilpailukykymme säilyttäminen pitkällä tähtäimellä.  

Strategisen suunnittelun merkitys muuttuvassa toimintaympäristössä on noussut esille entistä vahvemmin henkilöstöedustuksen kautta. Omassa roolissamme pyrimme nostamaan esille henkilöstön hyvinvoinnin merkitystä sitä koskevissa asiakokonaisuuksissa. Mikäli 2M-IT:n henkilöstöllä on johtoryhmälle terveisiä tai toiveita esille nostettavista asioista, meihin saa hyvin mieluusti olla yhteydessä! 

Yhteistyön kautta näkyvyys johtoryhmän jäsenien työhön on syventynyt entisestään ja luottamus johtoamme kohtaan on kasvanut. Koemme, että johtoryhmän jäsenet ohjaavat yhtiötä tiiminä ja pyrkivät kehittämään meitä yhtiönä eteenpäin tiiviillä yhteistyöllä. Johtoryhmän jäsenet ovat hyvin omistautuneita asialleen ja uskomme vahvasti, että jokainen heistä pyrkii tekemään kaikkensa meidän ja yhtiömme hyväksi. Koemme lisäksi henkilöstön äänen kuuluvan johtoryhmässä. 

Ihanaa lopputalvea ja kevään odotusta kaikille!” 

2M-IT:n henkilöstön edustajat  

Anu Hyppänen, kehityspäällikkö ja Kati Mäki, erityisasiantuntija