Ratkaisupalveluiden tehtävä on toteuttaa asiakkaiden toiminnan ja teknologian kehittämistarpeet ketterästi ja kustannustehokkaasti. Osallistumme aktiivisesti niin kansallisella tasolla että alueellisesti tapahtuvaan sosiaali- ja terveydenhuollon toiminnan ja ICT-palveluiden kehittämiseen asiantuntijan roolissa. 2M-IT:n ratkaisupalveluiden avulla sote-toiminnan kehittäminen sekä ICT-uudistusten toteuttaminen on turvallista ja tehokasta. Palvelumme on suunniteltu toimimaan kehittämistyön tukena aina hankkeiden määrittelyvaiheesta toteutukseen ja testaukseen asti. Keskeisimmät ratkaisupalvelumme osaamisalueet ovat:

  • Asiantuntijapalvelut
  • Projektinhallinta
  • Tuotekehitys ja uudet palveluratkaisut
  • Tiedolla Johtaminen
  • Liikkeenjohdon konsultointi
  • Asiakas- ja potilastietojärjestelmien kehittäminen

Asiantuntijoidemme kokemuksen avulla asiakkaamme pystyvät varautumaan pitkän aikavälin muutoksiin, yksinkertaistamaan ja tehostamaan prosessejaan sekä pienentämään kustannuksiaan.

Vahvaa projektinhallintaa ja hankeosaamista

Jokaisen toteuttamamme ICT-hankkeen takana on asiantuntijoiden laatima projektisuunnitelma. Autamme asiakkaitamme sekä määrittelemään tavoitteet ja toimintatavat että vaiheistamaan projektit ja toteuttamaan ne. Pitkään kokemukseen ja vahvaan ammattitaitoon pohjautuvalla projektinhallinnalla varmistetaan, että odotettu lopputulos aikaansaadaan tietyssä aikataulussa, resursseilla ja budjetilla.

Meillä on vuosien kokemus julkishallinnoissa sekä yksittäisille organisaatioille että alueille toteutetuista ICT-projekteista. Tunnemme asiakasympäristömme reunaehdot sekä vaatimukset ja pystymme tarjoamaan konkreettista apua projektien tehostamiseksi sekä laadukkaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Johdonmukaisesti läpiviedyillä projekteilla minimoidaan hankkeiden tuottamat häiriöt ja niiden vaatimat kustannukset sekä maksimoidaan kehitysprojektien hyödyt.

Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Ota yhteyttä

Liiketoimintajohtaja
Arto Lehtokari
arto.lehtokari@2m-it.fi
+358 50 412 9311

Hankkeitamme

Pata-ratkaisu helpottaa käänteentekevästi sekä ammattilaisen että asiakkaan elämää.

Tutustu Pata-ratkaisuun >>