2M-IT:n tietotekniikkapalvelut koostuvat käyttäjille tarjottavista perustietotekniikan palveluista, kuten laitepalveluista, kapasiteettipalveluista, tietoliikennepalveluista sekä tukipalveluista. Katsomme tulevaisuuteen ja pyrimme näkemään asiakkaan tämänhetkisten tietoteknisten tarpeiden yli. Seuraamme jatkuvasti kehittyvää teknologiaa ja otamme käyttöömme parhaaksi tunnistetut ratkaisut. Uudistamme palveluitamme ja tekniikkaamme näiden ratkaisujen pohjalta.

Tietotekniikkapalveluihimme kuuluvat:

  • Tukipalvelut
  • Kapasiteettipalvelut
  • Kyberturva

Toimintavarmuutta ja nopeaa reagointia
Palvelujamme käytetään yli 250 asiakastoimipisteessä, joissa ylläpidämme yli 2 000 tietoliikenteen aktiivilaitetta ja 15 000 päätelaitetta. Osastomme yli 110 kokenutta ICT-asiantuntijaa vastaavat lähes 2 000 palvelimen, tallennusjärjestelmien ja konesalitietoliikenteen ylläpidosta sekä niiden varusohjelmistojen hankinnasta ja asentamisesta.

Automaattinen valvontajärjestelmämme valvoo palvelin-, tallennus- ja tietoliikennelaitteiden toimivuutta ja välittää hälytykset poikkeustilanteista proaktiivisesti asiantuntijoillemme korkean käytettävyyden takaamiseksi. Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Vaasan alueella sijaitsevien korkealuokkaisten konesaliemme tekniikka on varmennettu vikasietoisilla ratkaisuilla toimintahäiriöiden varalta. Tilat on varustettu automaattisella sammutus- ja jäähdytysjärjestelmällä, joiden sähkönsyöttö varmistetaan kattavilla diesel-generaattoreilla sekä UPS-järjestelmällä. Edellytämme laitteistoltamme ehdottoman häiriötöntä ja katkeamatonta toimintaa.

Tukea IT-järjestelmien päivittäiseen käyttöön
Asiakaspalvelumme tarjoaa käyttäjätukea, käyttäjäohjeita, terveydenhuollon varmennekorttien rekisteröintipalvelua ja VRK-korttien rekisteröintipisteiden ajanvarauspalvelua. VRK-korttien rekisteröintipisteiden ajanvarauspalvelua käyttämällä voit varata ajan Väestörekisterikeskuksen (VRK) rekisteröintipisteisiin VRK:n varmennekortin tai PUK-avaustunnusluvun saamiseksi.

Asiakaspalvelumme vastaa yhteydenottoihin arkisin kello 7.00–17.00.

Ota yhteyttä ja anna meidän kertoa lisää tietotekniikkapalveluistamme!

Ota yhteyttä

Liiketoimintajohtaja
Marko Ranta
marko.ranta@2m-it.fi
+358 40 552 8000