Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.

Meitä 2M-IT: läisiä on jo lähes 500 eri puolilla Suomea. Toimimme aktiivisesti yhteistyössä omistaja-asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhdessä tehden saamme aikaan tehokkaammat ja laadukkaammat palvelut, jotka tukevat kansallista hyvinvointia. Sote-ict-muutoksessa asiakastamme tukevat substanssiosaajamme sosiaali- ja terveydenhuollon maailmasta. Yhteisössämme on muun muassa sovellusasiantuntijoita, teknisiä järjestelmäasiantuntijoita, testauskoordinaattoreita, tietoturva-asiantuntijoita, ict-arkkitehtejä, projekti- ja palvelupäälliköitä sekä digivisionäärejä.

Asiantuntijajoukossamme kohtaavat sote-alan toiminnantuntemus ja ict-syväosaaminen sekä sekoittuvat sulavasti pitkäaikainen asiantuntemus ja tuore diginäkökulma. Työyhteisössä toimimme oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti.

Kompassissamme suuntaa määrittävät kolme arvoa: ihmisen ja luonnon hyvinvointi, toisten huomioonottaminen ja asiantuntijana kehittyminen. Tärkein pääomamme on henkilöstömme ja meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Pidämme historiasta, sytymme tähän hetkeen ja olemme tekemässä tulevaisuutta. Tule toteuttamaan sitä meidän kanssamme!

Yhdessä enemmän.

Avoimet työpaikat

Sovellusasiantuntija

Haemme sovellusasiantuntijaa sovellustukeen2M-IT:n liiketoiminnan kasvaessa haemme sovellusasiantuntijaa sovellustukeen. Voit työskennellä millä tahansa toimipisteellämme.Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisia sovelluspalveluja terveydenhuollon- ja sosiaalihuollon järjestelmiin.…

Palvelupäällikkö

Haemme Tietojohtamisen palvelupäällikköä2M-IT kehittää palvelujaan ja haemme nyt joukkoomme palvelupäällikköä, jolle myös tietojohtamisen kehitysprojektien ohjaus ja hallinta on tuttua. 2M-IT…

Raportointiasiantuntija

Haemme raportointiasiantuntijaa2M-IT kehittää jatkuvasti palvelujaan ja haemme nyt joukkoomme raportointiasiantuntijaa, jolle tietojohtamisen kehitysprojektit ovat tuttuja. 2M-IT Oy tuottaa asiakaslähtöisiä, tarkoituksenmukaisia…

Tietovarastoasiantuntija

Haemme tietovarastoasiantuntijaa2M-IT kehittää jatkuvasti palvelujaan ja haemme nyt joukkoomme tietovarastoasiantuntijaa, jolle tietojohtamisen kehitysprojektit ovat tuttuja. 2M-IT Oy tuottaa asiakaslähtöisiä, tarkoituksenmukaisia…

Ratkaisuarkkitehti

Ratkaisuarkkitehtinä tehtäväsi on osallistua asiakkaidemme ratkaisuarkkitehtuurien kehitykseen, sisäiseen arkkitehtuurikehitykseen sekä kansallisiin hankkeisiin sote-sektorin arkkitehtuurien parissa. Toimit itsenäisesti ratkaisuarkkitehtuuri-toimeksiannoissa ja kannat osaltasi vastuuta loppuasiakkaiden tyytyväisyydestä.

Asiantuntija arjessa

2M-IT:n asiantuntijat työskentelevät sosiaali- ja terveydenhuollon sovellusten ja järjestelmien parissa ja he ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että 2M-IT:llä tehdään tärkeää työtä, työporukka on hyvä ja toimistolle on aina kiva tulla.

Kyberturvapäällikkö Mikko Koivusen mielestä sosiaali- ja terveydenhuollon tietoturva ja kyberturvallisuus on tärkeää

Mikko työskentelee 2M-IT:n kyberturvallisuuspalveluiden päällikkönä ja varsinkin valitsevassa globaalissa tilanteessa pinnalla ovat sosiaali- ja terveydenhuollon tietoturva ja kyberturvallisuus.

– 2M-IT on hyvä it-alan työnantaja. Työporukka on mukava ja asiantunteva, ja heidän kanssaan tekee mielellään yhdessä töitä, kertoo Mikko.

Sovellusasiantuntija Anu Räsäsen mielestä 2M-IT:llä luotetaan työntekijöihin

Anu koordinoi ja työstää asiakkaiden eduksi, ja hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa tapahtuvia sovellusten ylläpitotehtäviä. Hän on mukana myös ohjelmistorobotiikan virtuaalitiimissä sekä 2M-IT:n asiakas- ja potilastietojärjestelmäohjelmassa.

– Työpäivät täällä 2M-IT:llä ovat mielekkäitä, kun on rento työporukka, jossa naurua ja iloa riittää. Toivon, että työvuosia on vielä paljon jäljellä ja ura kehittyy. 2M-IT:llä luotetaan työntekijöihin, kannustetaan urakehityksessä sekä kunnioitetaan kaikkien osaamista. 2M-IT:llä urakehitykseen tarjotaan mahdollisuuksia, Anu kertoo.Tilaa uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE »