Olemme siellä, missä ihmiset asioivat ja missä ihmisten hyvinvointia tuetaan.

Meitä 2M-IT: läisiä on jo lähes 500 eri puolilla Suomea. Toimimme aktiivisesti yhteistyössä omistaja-asiakkaidemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa. Yhdessä tehden saamme aikaan tehokkaammat ja laadukkaammat palvelut, jotka tukevat kansallista hyvinvointia. Sote-ict-muutoksessa asiakastamme tukevat substanssiosaajamme sosiaali- ja terveydenhuollon maailmasta. Yhteisössämme on muun muassa sovellusasiantuntijoita, teknisiä järjestelmäasiantuntijoita, testauskoordinaattoreita, tietoturva-asiantuntijoita, ict-arkkitehtejä, projekti- ja palvelupäälliköitä sekä digivisionäärejä.

Asiantuntijajoukossamme kohtaavat sote-alan toiminnantuntemus ja ict-syväosaaminen sekä sekoittuvat sulavasti pitkäaikainen asiantuntemus ja tuore diginäkökulma. Työyhteisössä toimimme oikeudenmukaisesti ja tasa-arvoisesti.

Kompassissamme suuntaa määrittävät kolme arvoa: ihmisen ja luonnon hyvinvointi, toisten huomioonottaminen ja asiantuntijana kehittyminen. Tärkein pääomamme on henkilöstömme ja meille on tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Pidämme historiasta, sytymme tähän hetkeen ja olemme tekemässä tulevaisuutta. Tule toteuttamaan sitä meidän kanssamme!

Yhdessä enemmän.

Avoimet työpaikat

Palvelupäällikkö

Palvelupäällikön työtehtäväSinä Tiedonhallinnan ammattilainen. Arvostamme osaamistasi ja tarjoamme mahdollisuuden osallistua Sosiaali- ja terveydenhuollon sähköisten tiedonhallinnan, raportointi- ja analytiikka sekä tiedolla…

Avoin harjoittelijahakemus

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri harjoittelutehtävissä. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen. Yhteisöllinen ja…

Avoin hakemus

Tarjoamme monipuolisia työskentelymahdollisuuksia useissa eri asiantuntijatehtävissä. Keskeisimmät palvelumme ovat sote-ammattilaisjärjestelmien tuotannon aikaiset palvelut, modernit infrapalvelut, projektitoiminta ja kehittäminen. Tällä hetkellä…

Asiantuntija arjessa

2M-IT:n asiantuntijat Anu, Joonas, Reino ja Siru työskentelevät sosiaali- ja terveydenhuollon sovellusten ja järjestelmien parissa ja he ovat kaikki yhtä mieltä siitä, että 2M-IT:llä tehdään tärkeää työtä, työjengi on hyvä ja toimistolle on aina kiva tulla.Joonas Evävaaran mielestä parasta työssä on ihmisten auttaminen

– Kun aloitin työurani sote-ict:n parissa tietotekniikan insinööriksi valmistumiseni jälkeen, niin yllätyin siitä, kuinka paljon tietotekniikkaa ja sovelluksia sosiaali- ja terveydenhuollon keskuksista, kuten sairaaloista löytyy, Joonas sanoo.

Joonas työskentelee tiimissä, jonka vastuulle kuuluvat sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastietojärjestelmät. Tiimi vastaa sovellusten ja järjestelmien käyttöönotosta ja ylläpidosta. Käyttöönotto on pitkälti suunnittelutyötä asiakkaiden ja tietotekniikan asiantuntijoiden kanssa. Ylläpitotyö taas on sovellusten ja järjestelmien päivitystä, konfiguraatiomuutoksia sekä häiriönhallintaa. Avustamme sote-ammattilaisia potilasjärjestelmien käytössä, joita he käyttävät päivittäin.

– Tykkään työskennellä 2M-IT:llä. Joustavuus on parasta: voi tehdä etätöitä ja työajat ovat joustavia. Tykkään työskennellä 2M-IT:llä, koska tehtävämme on auttaa ja itse olen sellainen henkilö, että tykkään toisten auttamisesta, Joonas sanoo.


Anu Räsäsen mielestä 2M-IT:llä luotetaan työntekijöihin

Anu koordinoi ja työstää asiakkaiden eduksi, ja hyvässä yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa tapahtuvia sovellusten ylläpitotehtäviä. Hän on mukana myös ohjelmistorobotiikan virtuaalitiimissä sekä 2M-IT:n asiakas- ja potilastietojärjestelmäohjelmassa.

– Työpäivät täällä 2M-IT:llä ovat mielekkäitä, kun on rento työporukka, jossa naurua ja iloa riittää. Toivon, että työvuosia on vielä paljon jäljellä ja ura kehittyy. 2M-IT:llä luotetaan työntekijöihin, kannustetaan urakehityksessä sekä kunnioitetaan kaikkien osaamista. 2M-IT:llä urakehitykseen tarjotaan mahdollisuuksia, Anu kertoo.Siru Turkin mielestä 2M-IT:llä on mahtava työporukka

Siru on työskennellyt 2M-IT:llä sovellusasiantuntijana kaksi vuotta. Ennen kuin Siru tuli töihin 2M-IT:lle, hän toimi lähihoitajana kotihoidossa.

– Työpäiväni 2M-IT:llä ovat erilaisia riippuen siitä, minkälaisessa roolissa toimin. Puhelintuessa autamme sovellusten käytössä asiakkaitamme, jotka toimivat esimerkiksi hoitajina tai lääkäreinä sairaaloissa ja terveyskeskuksissa. Lisäksi teen käyttäjätunnushallintaa sekä toimin kotihoidon asiantuntijana ja ratkaisen tukipyyntöjä, Siru kertoo.

Sirun mielestä parasta työssään on ihmisten auttaminen.

– Itselle tulee hyvä mieli, kun saan autettua asiakasta puhelimessa nopeasti ja hän pääsee jatkamaan omaa työtään potilaiden kanssa.

Etäpäivät ovat 2M-IT:llä mahdollisia, mutta Siru tulee toimistolle mielellään hauskojen työtovereiden ja mukavan ilmapiirin vuoksi. Työnantaja tukee uuden oppimisessa. Lisäksi 2M-IT:llä työntekijöillä on mahdollisuus vaikuttaa työhönsä itse ja kehittää osaamistaan haluamaansa suuntaan.

– Työtovereilta voi aina kysyä apua, itse kun tulin tänne töihin, niin en oikeastaan osannut paljoakaan nykyisistä työtehtävistäni. Opin asioita työn kautta ja koska työkaverit auttoivat ja opettivat minua. Töihin tulen aina todella mielelläni, koska meillä on ihan älyttömän hyvä porukka täällä!


Reino Raskille parasta työssä on tyytyväinen asiakas

Reino tuli 2M-IT:lle kesätöihin 3,5 vuotta sitten. Kesätöiden jälkeen työt jatkuivat järjestelmäasiantuntijana eAsiointipalvelut-tiimissä.

– 2M-IT on työpaikkana rento ja mukava, on hyvät etätyömahdollisuudet ja joustava työaika antaa pelivaraa. Työyhteisö on tosi mukava, jos tulee ongelmia, niin työkaverit auttavat aina mielellään ja jutella voidaan muistakin kuin työasioista, se on mukavaa ja rentoa, Reino kertoo.

Tavallisena työpäivänä Reino käy läpi asiakkaiden työpalvelupyyntöjä, ongelmatilanteita ja häiriöitä sekä työstää asiakkaiden käyttöön uusia sähköisiä lomakkeita ja kutsupohjia.

– Parasta työssäni on ongelmatiketin ratkaiseminen tai korjaaminen sekä se, että asiakas jää mahdollisimman tyytyväiseksi omaan työhöni.

Tilaa uutiskirje

TILAA UUTISKIRJE »