Työntekijäesittelyt

Mikä meillä on parasta?

Projektipäällikkö elää yhteistyölle

 

”Työssäni minua palkitsee eniten se, että näen asiakkaan olevan tyytyväinen ja myös saavan haluamansa. Tällöin tiedän, että olen onnistunut luomaan asioita asiakkaidemme tarpeisiin. Toisaalta pidän myös siitä, jos pystyn auttamaan kollegoitani tavalla tai toisella – sekin on yksi palkinto. Olen aina toiminut asiakasrajapinnassa, joten koen saavani sekä sisäisistä että ulkoisista asiakkaista tosi paljon iloa – ihmiset ympärillä ovat työn suola”, Marjo kertoo.

Marjon työpäivät projektipäällikkönä ovat hyvin monipuolisia. Projektipäällikön toimenkuvaan kuuluu niin nykyhetken kartoitusta, tulevaisuuden suunnittelua kuin myös yleistä projektien hallintaa. Tiivis yhteistyö kollegoiden ja asiakkaiden kanssa tekee työstä antoisaa.

”Asiakaskontaktit ovat ehdottomasti kaikista mukavin osa minun työtäni.”

 

Jesse Rautamäki päätyi hakeutumaan 2M-IT:lle työhön ystävänsä kautta. Hän on viihtynyt sovellusasiantuntijana erinomaisesti, ja rohkaisee myös muita kaksikielisiä hakemaan 2M-IT:lle töihin.

Sovellusasiantuntijan työssä parasta on vaihtelevat työtehtävät sekä onnistuneet asiakaskohtaamiset. Jesse pitää ongelmanratkaisua ja asiakaspalvelua palkitsevana ja tärkeänä osana sovellusasiantuntijan työnkuvaa. Asiakkailta saadut kiitokset konkretisoivat työn merkityksen.

Sovellusasiantuntijan arkea

Noora: "Parasta työssäni on edelleen olla osa terveydenhuollon kenttää."

”Vajaa 10 vuotta sairaanhoitajana erikoissairaanhoidossa ja halu olla kehittämässä ja auttamassa terveydenhuollon ammattilaisia heidän päivittäisessä työssään. Se toi minut 2M-IT:lle sovellusasiantuntijaksi. Halusin päästä hyödyntämään kentällä saatua osaamistani toisesta näkökulmasta.

Projekteissa ja käyttöönotoissa on tärkeää säilyttää mukana ammattilaisen näkökulma, eli heidän, ketkä sovelluksia ja järjestelmiä lopulta käyttävät. Tarkoitushan on aina helpottaa ja parantaa ammattilaisten työskentelyä tietojärjestelmien parissa.

Sovellusasiantuntijana saan olla mukana erilaisissa projekteissa potilastietojärjestelmän näkökulmasta. Saan kouluttaa, saan ratkaista joskus kiperiäkin ongelmia ja haasteita. Saan olla tekemisissä monien muiden alojen asiantuntijoiden kanssa. Saan tehdä yhteistyötä, mutta saan myös vastuuta itsenäiseen työskentelyyn.

Olen todella tyytyväinen saadessani työskennellä 2M-IT:llä! 😊”

Maria: "Ihmismielen hoitajasta potilastietojärjestelmää hoitamaan."

”Aiempi työkokemukseni on erikoissairaanhoidosta psykiatrialta. Opiskelin työn ohella sosiaali- ja terveydenhuollon digitalisaation erikoistumisopinnot ja opintojen aikana pohdin miten osaamistani voisi hyödyntää parhaiten. Hain minulle tutun potilastietojärjestelmän pariin 2M-IT:lle sovellusasiantuntijaksi.

Työssäni osallistun potilastietojärjestelmän kehittämiseen liittyviin projekteihin. Vedän koulutuksia niin Teamsin välityksellä kuin livenäkin. Teen myös jatkuvaa palvelua sekä paljon yhteistyötä muun muassa kollegoiden, asiakkaiden, hyvinvointialueen edustajien sekä ohjelman toimittajan kanssa. Yhteistyöllä pyrimme ratkomaan ongelmia, kehittämään ja sujuvoittamaan loppukäyttäjien työtä. Nyt uutena aluevaltauksena osallistun myös 2M-IT:n somesisällön luomiseen.

Boostia päiviin tuo onnistumisen kokemukset, mukavat työkaverit ja asiakkaat, jotka jaksavat olla positiivisia, vaikka ongelmatilanteissa varmasti ottaakin päähän.”